Echipa DENT ESTET

Dr. Silviu Reit

Medic Specialist CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Dr. Silviu Reit

Dr. Silviu Reit, medic DENT ESTET, a absolvit Universitatea de Medicină Dentară și Farmacie „Carol Davila” și, ulterior, a început programul de rezidențiat în Chirurgie Dento-Alveolară în Cluj-Napoca, devenind astfel specialist.

A ales această meserie fiind fascinat de vizitele la stomatolog pe care le avea atunci când era copil și datorită firii sale empatice și dorinței de a ajuta oamenii, de a contribui la starea lor de bine.

Consideră că cea mai mare provocare este câștigarea încrederii pacienților. De aceea, obișnuiește să ia lucrurile pas cu pas și să explice detaliat fiecare procedură. Cea mai mare satisfacție a dr. Silviu Reit este atunci când pacientul este mulțumit și fericit.

În timpul liber, preferă să practice anumite sporturi pentru relaxare: fotbal, tenis, jogging. De asemenea, adoră să călătorească și să petreacă timp cu prietenii săi.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.