Romania a devenit una dintre principalele destinații în ceea ce privește turismul dentar. De aceea, am invitat peste 50 de jurnaliști și bloggeri străini să testeze calitatea serviciilor noastre stomatologice, în cadrul Enjoy Bucharest.

Astfel, sâmbătă, 4 aprilie 2015, bloggeri și jurnaliști internaționali au trecut pragul DENT ESTET și au făcut cunoștință cu echipă de medici și specialiști, dornici să afle cât mai multe lucruri despre serviciile dentare oferite în țara noastră și despre motivul pentru care tot mai mulți străini aleg să fie tratați în clinicile noastre.

turismDupă ce le-au fost prezentate procedurile, dar și cum se realizează fiecare tratament cu ajutorul stomatologiei digitale și a tehnologiei prezente în clinicile de elită din întreaga lume, echipa de medici le-a oferit ocazia de a testa câteva proceduri chiar la fața locului.

Aceștia au optat pentru Oral Cancr Screening, cel mai sigur test de prevenție a cancerului oral, realizat de către dr. Vanda Popa, dar și pentru Digital Smile Design, instrument cu ajutorul căruia au putut participa, pas cu pas, la crearea zâmbetului dorit împreună cu medicul specialist în estetică dentară, dr. Cristi Dumitrescu. Mai mult decât atât, au aflat totul despre fațetele dentare și cum pot contribui la redarea aspectului natural și sănătos al zâmbetului de la dr. Iuliana Dumitru.

Prin intermediul acestei inițiative am reușit să le arătăm jurnaliștilor internaționali faptul că nu doar peisajele frumoase, ci și profesionalismul medicilor dentiști și calitatea serviciilor stomatologice recomandă România ca destinație turistică.