Această campanie s-a încheiat! Urmăriți-ne în continuare pentru a fi la curent cu ofertele pe care le pregătim constant pentru voi.

Încrederea este vizibilă, aparatul dentar este INCOGNITO!

În perioada 16 martie – 19 aprilie 2015, ți-am pregătit o super promoție la aparatul dentar invizibil INCOGNITO: 500 euro reducere (250 euro/arcadă) + albire dentară cu laser gratuită.

Apărut în 2002, aparatul dentar invizibil Incognito este din aur și este cel mai popular aparat dentar lingual din SUA și Europa.

7 motive de a alege tratamentul cu aparatul dentar invizibil INCOGNITO

1. Estetică impecabilă: este complet invizibil la exterior, ceea ce înseamnă că vei putea zâmbi la fel de mult oricând în timp ce aspectul zâmbetului tău se va modifica fără ca ceilalți să își dea seama de asta

2. Timp economisit: Rezultatele estetice se obțin chiar din primele 2 luni de tratament

3. Este personalizat: are brakets special creați doar pentru tine pe baza amprentei dentare

4. Confort la purtare: majoritatea pacienților resimt un disconfort minim în primele zile de la montare, însă, doar după o perioadă foarte scurtă de timp vei putea vorbi și mânca absolut normal

5. Potrivit tuturor grupelor de vârstă, de la adulți la copii

6. Nu provoacă alergii la metal întrucât brackets-ii sunt realizați din aur

7. Corectează orice tip de anomalie dentară

DENT ESTET este prima clinică stomatologică din România care a introdus revoluţionarul aparat dentar INCOGNITO® şi totodată, prima clinica cu specialist certificat – DR. IANA DILĂ, nenumăraţi pacienţi beneficiind de rezultatele remarcabile oferite de INCOGNITO®.