La DENT ESTET, cu toții credem că siguranța este dată de nivelul tratamentelor realizate. Știm că pacienții își doresc în primul rând GARANȚIA că tratamentul indicat este cel corect, că medicul își concentrează toată atenția asupra cazului și că indiferent de motivul pentru care ne vizitează, au parte de o experiență plăcută.

De aceea, calitatea serviciilor, tehnologiei, tratamentelor și materialelor va prima întotdeauna și nu vom renunța niciodată la integrarea ei în toate acțiunile noastre. Aceasta este forma cea mai vizibilă de respect față de pacienți și singura care oferă  garanția investiției în sănătate, pe termen lung.

Prima vizita și planurile de tratament

Aici nu vei avea parte de o simplă consultație, ci de o primă vizită complexă care include o analiză a statusului dentar, dar și un set de investigații  care ne permit să concepem un plan de tratament personalizat. Astfel, vom ști, încă de la început, dacă va fi nevoie de consultații suplimentare la medici supraspecializați în anumite tipuri de tratamente dentare, dar și care vor fi pașii pentru a obține un zâmbet sănătos și frumos.

Garanţie Implant +

În urma unui studiu realizat în rândul noilor pacienți, am descoperit că aproximativ 35% dintre aceștia necesitau o nouă intervenție în urma unor tratamente eșuate cu implant dentar. De aceea, punem la dispoziția tuturor celor care vor să își protejeze zambetul și să evite cheltuielile unui retratament, un serviciu unic in Romania, de garanție extinsă pentru implantul dentar.

 

Cum funcționează planul IMPLANT+?

IMPLANT+ nu este un tip de implant dentar, ci reprezintă un plan de mentenanță pentru implantul dentar. Astfel, dacă ai urmat un tratament cu implant dentar și nu beneficiezi de garanție, poți alege acest serviciu prin care echipa noastră de medici implantolgi specializați în cele mai noi tehnici de reconstrucție dentară îți asigură îngrijire după tratament.

În cazul în care apar probleme sau complicații cu implantul tău dentar și necesiți o nouă intervenție ești nevoit să suporți din nou costurile retratamentului cu implant dentar. Nu și accesând planul de garanție extinsă disponibil la DENT ESTET! Prin intermediul IMPLANT+, noi îți asigurăm retratamentul în astfel de situații, iar tu economisești cu până la 70% din costul pe care l-ar presupune o nouă intervenție!

 

Cele 7 beneficii ale planului IMPLANT+

  • Mentenanță completă a implantului dentar
  • Rată fixă de doar 5 euro/lună*
  • Costuri de examinare 0
  • Plan de garanție extinsă pentru orice implant
  • Fără costuri suplimentare, plată directă
  • Potrivit oricărei persoane cu implant dentar
  • 25% reducere la sedințele de profilaxie

*pentru 1 implant dentar

 

Care sunt costurile planului IMPLANT+?
Alege între plata pe lună și cost promoțional pe 10 ani

 

Număr implanturi garantate Rată lunară Pachet promo pe 10 ani
1 5 EUR 450 EUR
2 7 EUR 550 EUR
3 9 EUR 650 EUR
4 10 EUR 700 EUR
5 11 EUR 750 EUR
6 12 EUR 800 EUR
7-9 13 EUR 850 EUR
10+ 15 EUR 950 EUR

 

Obține planul de garanție extinsă Implant+ în 3 pași simpli:

  • Completează formularul
  • Programează examinarea Gratuită
  • Primește raspunsul în doar câteva zile

Formular Implant +

Cum doriţi sa fiţi contactat?

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.