Endoret® PRGF este o tehnologie biomedicala care stimuleaza regenerarea mult mai rapida a organismului prin proteine autologe (recoltate din propriul sange).

Tehnologia PRGF (cu trombocite bogate in plasma) este un procedeu care accelereaza vindecarea post-interventie prin care medicul dentist creeaza cu ajutorul unui dispozitiv numit centrifuga, direct in cabinet, în doar câteva minute și utilizând exclusiv proteinele din sângele pacientului, plasma care accelerează procesul de vindecare al unei zone pe care s-a intervenit chirurgical (implant dentar, sinus lift etc.).
Endoret® PRGF este o tehnologie care utilizeaza resursele propriului organism cu rezultate extraordinare in numeroase interventii precum implantul dentar si reconstructii compleze ale zambetului, prin regenerarea tesuturilor intr-un mod RAPID, fara TRAUME, EFECTE SECUNDARE si fara DURERE.

” Endoret® PRGF este cu siguranta o procedura solicitata din ce in ce mai des de catre pacienti datorita multiplelor efecte terapeutice pe care le are si mai ales datorita componentei autogene care permite crearea de membrana si de plasma chiar din sangele pacientului, direct in cabinetul medicului stomatolog, fara a mai utiliza alte produse cu diferite origini. De altfel, acest lucru permite o vindecare mult mai accelerata a a tesuturilor din zona pe care s-a intervenit, crescand astfel gradul de confort al pacientului post operator”, ne spune dr. Dan Stefan Niculescu, medic specialist in implantologie dentara.

In stomatologia moderna, tehnologia Endoret PRGF este utilizata cu succes in interventiile de implant dentar, aditii osoase, reconstructii dentare si faciale complexe – plasma cu proteine obținută prin centrifugare poate fi utilizată cu succes și în reconstrucția feței pentru a repara traumele la nivel local cauzate de extracția unui dinte sau a unui chist, vindecarea abcesului dentar.

IMG_0274     FullSizeRender

12 beneficii incontestabile ale utilizarii tehnologiei Endoret® PRGF in reconstructiile dentare cu un grad ridicat sau mediu de complexitate:

 •  Regenereaza si stimuleaza vindecarea tesuturilor
 • Este versatil – poate fi utilizat cu succes in terapie in toate ariile medicale
 • Presupune recoltarea unei cantitati foarte mica de sange
 • Poate fi utilizat cu usurinta in cabinet
 • Are eficienta clinica certificata la nivel mondial
 • Foloseste exclusiv sangele pacientului (100% autolog)
 • Protejeaza organismul de inflamatii post operatorii
 • Nu are efecte secundare
 • Este 100% sigur
 • Are componenta bioactiva puternica – iriga si hidrateaza zona in care a fost iserat implantul dentar
 • Presupune un protocol simplu si rapid – o singura centrifugare timp de 8 minute
 • Reduce durerea post interventie

Datorita numeroaselor beneficii si efecte terapeutice, tehnologia PRGF este utilizata cu rata de succes de 100% in vindecarea post interventie implant dentar.

In plus, componenta bioactiva puternica din membrana si plasma rezultate in urma procesului de centrifugare ajuta la intarirea si stabilizarii osului, prin irigarea si hidratarea zonei in care a fost inserat implantul dentar.

Statisticile de specialitate din ultimii ani evidentiaza faptul ca utilizarea kit-ului de vindecare rapida Endoret PRGF in reconstructiile dentare cu un grad de complexitate mediu si crescut cresc media de viata a implantului dentar prin regenerarea osoasa cu aproximativ 99%.

In esenta, fiecare organism detine un kit de auto-regenerare si vindecare. Cu ajutorul tehnologiei PRGF, putem creste gradul de confort si de vindecare al pacientului post-interventie dentara, in cateva minute si in cabinetul medicului dentist.

Afla mai multe informatii despre tehnologia PRGF si beneficiile pe care le ofera interventiilor cu implant dentar.