banner-site-1300-x-480-px_NF3

Zâmbește cu încredere, mai mult și mai des, pentru că acum ai și mai multe motive să o faci! Află cum decurge prima vizită la dentist, pas cu pas, și bucură-te de oferta dedicată noilor pacienți.

Beneficiile New Friends Pack

Primăvara aceasta venim în întâmpinarea nevoilor tale cu un pachet special, dedicat zâmbetelor sănătoase. Alege New Friends Pack și beneficiezi de Consultație de specialitate, Plan de tratament, Set de fotografii digitale, Radiografie panoramică, Ședință completă detartraj și 2 obturații fizionomice, la doar 500 lei, în cea mai digitalizată clinică stomatologică din România.

Accesând oferta, beneficiezi de 55% reducere la întregul pachet + EXTRA REDUCERE de 30% la albirea dentară cu laser. Sună bine, nu-i așa?

Descoperă mai jos beneficiile de a fi pacient la Dent Estet:

Prima vizită la DENT ESTET

Este foarte important să știi că un diagnostic complet îți poate fi oferit doar în urma unei investigări amănunțite.

new friends pack dent estet

 

  1. Te întâmpină un Pacient Care Coordinator (PCC), care se asigură că avem toate informațiile necesare începerii tratamentului. În plus, el te va însoți pe durata tratamentului și, în același timp, este persoana la care poți apela cu încredere oricând ai întrebări despre situația planului tău de tratament.
  2. Poți opta pentru a beneficia de ședința completă de profilaxie(periaj profesional, detartraj ultrasunete, air flow si fluorizare) înainte de a efectua vizita la medicul dentist sau înainte de a începe planul de tratament.
  3. Urmează vizita în cabinet unde vei fi consultat de un medic pregătit să îți ofere soluții personalizate pentru a-ți recăpăta zâmbetul și care va răspunde oricăror temeri sau nelămuriri ai avea privind statusul tău dentar.
  4. Apoi, vei merge, împreună cu medicul dentist, în studioul foto pentru a face fotografiile digitale.
  5. Acestea, alături de radiografia panoramică pe care o vei realiza în cadrul clinicii, oferă o acuratețe sporită în diagnosticarea corectă și ajută la construirea planului de tratament.
  6. În cazul în care medicul are nevoie de un Computer Tomograf (CT) pentru a completa diagnosticul, vei putea realiza unul chiar în cadrul clinicilor DENT ESTET.

În câteva zile, vei primi de la noi un plan de tratament complet cu fotografii, radiografii, etape de tratament dar și estimări de timp și costuri, pentru ca tu să poți face alegerea corectă din prima.

În cazul în care planul cuprinde și vizite la alți specialiști din clinică, medicul coordonator si coordonatorul PCC-ul vor urmări, pas cu pas, întregul tratament. De asemenea, ai opțiunea de a urma planul de tratament complet sau doar parțial, în funcție de prioritățile și posibilitățile tale, precum și posibilitatea eșalonării plăților prin soluțiile financiare pe care ți le vom prezenta.

Vrem ca tu să ai acces la servicii dentare premium, minim invazive, la standarde internaționale, de aceea la Dent Estet vei fi tratat de medici superspecializați cu materiale și aparatură de înaltă performanță, folosite și în clinicile de elită din străinătate.

Nimic nu poate egala starea de bine și încrederea pe care o proiectezi atunci când zâmbești, iar pentru că vrem să te bucuri pe deplin de momentele dragi, te invităm să te alături celor peste 75.000 de pacienți care ne-au ales deja și să pleci cu zâmbetul pe buze din cabinetul dentar.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi oferta New Friends Pack și să programezi o consultație în una dintre clinicile noastre.