Începând cu această toamnă, DENT ESTET face Sibiul să zâmbească!

Sărbătorim deschiderea a două noi clinici în Sibiu, orașul nostru de suflet, printr-un proiect foto inedit, care dorește să surprindă
 zâmbetele comunității locale. Înscrie-te și tu, ți-am pregătit o mulțime de surprize!

CE TREBUIE SĂ FACI?

Înscrie-te tu sau înscrie-ți copilul, începând cu 3 septembrie completând formularul de mai sus

Vei fi contactat de către echipa noastră pentru a programa ședința foto, realizată de artistul local Cristian Cojocariu.

Ședința foto va avea loc în Sibiu, în Piața Mică, Piața Mare, Piața Huet, Strada Cetății și Pasajul Scărilor, între 17 și 19 septembrie.

TE RĂSPLĂTIM CU

  • Șansa de a fi printre primii pacienți ai clinicilor noastre DENT ESTET Sibiu și DENT ESTET 4 KIDS Sibiu
  • Un voucher pentru servicii stomatologice ce constă în consultație și profilaxie gratuite, 50% reducere la abire dentară profesională cu laser și 10% reducere la planul de tratament
  • Portretul tău va fi expus în cadrul vernisajului de deschidere a clinicilor DENT ESTET Sibiu pentru adulți, din strada Moldovei nr. 1A, și DENT ESTET 4 KIDS, din strada Bahluiului nr. 9, din luna octombrie
  • Vei primi portretul printat pe canvas

SNEAK PEEK DIN CLINICILE DENT ESTET

Sibiu 5
Sibiu 4
Sibiu 3
Sibiu 2
Sibiu 1

DENT ESTET adulți - str. Moldovei, nr.1A

/dentestet.roSibiu

smile.sibiu@dentestet.ro

Sibiu Kids 5
Sibiu Kids 4
Sibiu Kids 3
Sibiu Kids 2
Sibiu Kids 1

DENT ESTET 4 KIDS - str. Bahluiului, nr.9

/DENT-ESTET-4-KIDS-Sibiu

happy.sibiu@de4kids.ro

POVESTEA DENT ESTET

Viziunea DENT ESTET a fost dintotdeauna aceea de a pune atât tehnologia de ultimă oră, dar mai ales expertiza multidisciplinară a echipei noastre în scopul realizării zâmbetelor estetice și sănătoase. În urma certificărilor internaționale obținute de echipa de medici, DENT ESTET oferă o gamă variată de servicii inovatoare, de la estetică dentară și facială până la implantologie.

De-a lungul anilor, ne-am consolidat prima poziție pe piața serviciilor stomatologice din țară oferind pacienților posibilitatea de a beneficia local de tratamente care se găsesc în clinicile de elită din străinatate. Mai mult decât atât, DENT ESTET a introdus pentru prima dată în România conceptul de stomatologie integral digitală, devenind astfel prima clinică complet digitalizată din țară.

De asemenea, punem la dispoziția pacienților un departament ATI unic în țară, echipat cu tehnologie pentru realizarea intervențiilor complexe sub anestezie generală, și ne-am supus întreaga activitate unor proceduri riguroase de menținere și îmbunătățire a calității serviciilor oferite, recunoscute internațional prin certificatul ISO 9001: 2008, de către The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.

Evoluția clinicilor DENT ESTET

Cele 10 clinici se disting prin design-ul personalizat și atomosfera placută, reușind să ofere încredere și confort pacientului încă de la prima vizită. Fiecare cabinet are un concept unic și este dotat cu aparatură ultramodernă, pentru realizarea celor mai performante tratamente, la standarde înalte.