Promoție aparate dentare estetice

Confidence starts with a SMILE… at any age! Dacă nu ai aflat încă, din ce în ce mai mulți pacienți adulți optează pentru tratamentul cu aparat dentar, pentru că sănătatea și frumusețea zâmbetului nu țin cont de vârstă!

Complet invizibil la exterior, sub formă de gutieră, cu brackets din Safir sau Ceramic… aparatul dentar este, fără îndoială, accesoriul zâmbetului perfect drept pe viață!

De aceea, până în 30 aprilie 2017, îți oferim un certificat cadou pentru a începe imediat tratamentul tău ortodontic:

  • 200 euro/arcadă REDUCERE la orice tip de aparat dentar estetic (Ceramic, Safir, Invisalign, Incognito)
  • Plata în 20 de rate egale

Pentru a beneficia de campania promoțională, te rugăm să completezi formularul online de mai jos!

8 lucruri importante despre tratamentul cu aparat dentar:

  1. Purtarea aparatului dentar nu ține cont de vârstă
  2. Perfect invizibil! Poți purta aparat dentar fără ca cei din jur să știe, alegând una dintre dintre variantele de aparate invizibile care au revoluționat piața în ultimii ani: Incognito, WIN sau Invisalign
  3. Problemele de malpoziționare a dinților netratate corespunzător conduc într-un timp scurt la apariția cariilor, favorizează acumularea tartrului, descoperă rădăcina dintelui și pot duce chiar la pierderea acestuia
  4. Mușcătura este la fel de importantă ca estetica dinților! Medicul ortodont oferă aceeași atenție ambelor aspecte. În definitiv, un zambet perfect trebuie să te ajute să mesteci și să vorbești corect.
  5. Specialistul în ortodonție este mai mult decât medicul dentist generalist! Datorită supraspecializarii urmate în tratamentele cu aparate dentare, acesta identifică cu acuratețe afecțiunile dentare pe care le ai și îți oferă cele mai bune soluții pentru sănătatea ta
  6. Tratamentul ortodontic poate dura între 6 luni și 2 ani, în funcție de afecțiunea ce trebuie corectată
  7. Respectarea igienei orale, a vizitelor lunare și a celorlalte recomandări oferite de către medicul ortodont este extrem de importantă pentru reușita tratamentului.
  8. Purtarea aparatului de contenție dupa încheierea tratamentului cu aparat dentar este obligatorie deoarece exista un risc foarte mare să pierzi rezultatele obținute în urma tratamentului

Medicii specialiști în ortodonție care au grijă de zâmbetul tău:

medici orto

Nu uita! Medicul specialist în ortodonție este preocupat atât de funcționalitatea și frumusețea zâmbetului, cât și de armonia generală a feței. De aceea, planul tău de tratament este unic!

Formular de contact

Modalitate de contact*


*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.