Fiecare dintre noi și-a dorit cel puțin o dată un zâmbet ca al vedetelor de la Hollywood…Strălucitor, perfect și alb pe viață! De astăzi poți începe să zâmbești cu încredere pentru că îți poți transforma look-ul în doar câteva vizite la cabinetul medicului specialist în estetică dentară!

100% personalizate, fără șlefuire sau cu șlefuire minimă, cu durată scurtă de tratament și în nuanța de alb dorită, fațetele dentare îți oferă zâmbetul perfect pe care ți-l dorești!

În perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2015 beneficiezi de un VOUCHER CADOU la fațetele dentare: 100 euro REDUCERE la orice tip de fațetă dentară

În plus, până în 20 decembrie 2015 îți oferim și un extra beneficiu de 50% REDUCERE la ședința completă de profilaxie (detartraj, periaj profesional, air-flow) la utilizarea voucher-ului cadou pentru tratamentul cu fațete dentare.

Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și să realizezi o programare la medicul specialist în estetică dentară.

Pentru detalii suplimentare, te invităm să ne scrii la smile@dentestet.ro sau să ne contactezi telefonic la 0744 60 20 20