Pe 9 decembrie, DENT ESTET a primit Premiul de excelență în Managementul Educațional în cadrul celei de-a doua ediții a Galei MedicalManager.ro, susținută de Oameni și Companii împreună cu portalul național MedicalManager.ro. În spatele inițiativei se află dorința organizatorilor de a evidenția eforturile și profesionalismul principalilor jucători ai industriei de servicii medicale, publice și private.

Premiul i-a fost înmânat Fondatoarei DENT ESTET, dr. Oana Taban, pentru lansarea Școlii Dental Office Managers, prima instituție care își propune să formeze specialiști în managementul clinicilor dentare, aflată sub umbrela Asociației Dental Office Managers România.

10408731_757222601038370_6093468859296130938_n

Clinicile dentare private din țara noastră au nevoie de un personal specializat în managementul stomatologic, care să asigure o bună funcționare a clinicii dincolo de tratamentul care are loc în cabinetul dentar. Astfel, atenția medicului poate fi îndreptată către realizarea unui act medical performant, fără ca sarcinile administrative să fie neglijate.

Școala DOM este singura instituție din România care pregătește manageri pentru clinicile dentare, după standardele stabilite de American Association of Dental Office Managers.

După realizarea cu succes a primelor două ediții de cursuri, Școala DOM își așteaptă cursanții pentru următoarea serie, ce va avea loc în perioada ianuarie-martie 2015. Înscrierile pot fi realizate pe site-ul oficial: www.dentalmanagers.ro

diploma medical manager.ro

Gala MedicalManager.ro a strâns peste 120 de profesioniști de seamă din domeniul medical și i-a premiat pentru management inovator, strategii eficiente de management al proiectelor, reprezentarea interesului public, comunicarea cu pacienții, educație și prevenție, proiecte de medicină modernă, capacitatea de atragere a fondurilor europene, dar și premii de excelență pentru întreaga activitate.