Tehnologie

Clinicile DENT ESTET utilizează materiale și aparatură de înaltă performanță, folosite și în clinicile de elită din străinătate.

În afară de aparatura  standard care intră în dotarea unei clinici moderne, cu standarde superioare de profesionalism, DENT ESTET beneficiază de unele dintre cele mai noi și revouționare echipamente și tehnologii existente în piața serviciilor de stomatologie atât din România, cât și la nivel internațional, fiind prima clinică stomatoogică din România certificată ISO pentru standarde înalte de calitate.

high-tech-150x150
stomatologie-high-tech1

traditie1
materiale-si-aparatura

3d-150x150
3ddddd

acuratete-150x150
Acuratete

Tehnologia AquaCare Velopex

Tehnologia AquaCare Velopex

AquaCare Velopex

AquaCare Velopex este o inovație în stomatologia “contactless”, asigurând un tratament stomatologic minim invaziv și conservativ (tratează afecțiunea dentară protejând integritatea dintelui natural).

Cu ajutorul acestei tehnologii, pacienții beneficiază de o experiență confortabilă în timpul tratamentului, în care starea de anxietate este eliminată complet.

 

Beneficiile utilizării smart device-ului AquaCare Velopex pentru pacienți:

 • Curăță și îndepărtează petele formate pe suprafața dintelui
 • Îmbunătățește rezultatele procedurilor de albire dentară
 • Tratamentele dentare pot fi realizate fără anestezie locală
 • Nu prezintă disconfort – nu face zgomot, nu are vibrații sau miros
 • Dispozitivul nu este în contact direct cu dintele
 • Are acțiune locală protejând țesuturile înconjurătoare sănătoase
 • Este utilizat în prepararea cavităților și a suprafețelor dintelui pentru bonding
 • Este util în îndepărtarea reziduurilor de cimentare de pe coroane și punți dentare și a restaurărilor dentare pe bază de compozit

 

Tratamente ce pot fi realizate cu ajutorul AquaCare Velopex:

 • Obturații dentare (carii dentare)
 • Prepararea cavitațiilor
 • Lipirea brackeților ortodontici
 • Albire dentară

 

LASERUL STOMATOLOGIC WATERLASE

LASERUL STOMATOLOGIC WATERLASE

WaterLase este o inovație în stomatologia digitală, care contribuie la tratamente sigure și precise, dar mai ales crește gradul de confort al pacientului în cabinetul dentar, reducând semnificativ durerea și numărul de vizite la medicul stomatolog.

Acesta combină apa, aerul și energia laser pentru a tratata afecțiunile dentare simple sau complexe. Astfel, reușește să înlocuiască freza, turbina și bisturiul, iar pe durata intervenției, WaterLase pulverizează permanent apă pentru a menține dintele hidratat, acest lucru împiedicând o temperatură crescută la nivelul dintelui și vă oferă un tratament fără durere.

DISPOZITIVUL OSSTELL BEACON

DISPOZITIVUL OSSTELL BEACON

Ce este Osstell Beacon

Tehnologia care face din implantul dentar un succes predictibil

Era tehnologiei și a vitezei a adaptat și așteptările pacienților în ceea ce privește tratamentul cu implant dentar. De aceea, încarcarea imediată (etapa de protezare, finalizarea designului dintelui nou) a devenit o procedură din ce în ce mai solicitată. Pentru că pacienții își doresc rezultate rapide și sigure. Iar cu ajutorul Osstell Beacon, pacientul așteaptă exact atât cât este nevoie pentru a se bucura de un zâmbet nou complet, eliminând riscul de eșec al tratamentului.

Osstell Beacon este un dispozitiv folosit în implantologie, 100 % non-invaziv și obiectiv, ce indică în câteva secunde stabilitatea implantului și posibilitatea ca un implant să fie încărcat imediat post-inserare.

Osstell face posibilă nu doar măsurarea inițială a stabilității dar și monitorizarea și evaluarea osteointegrării și ajută la aprecierea corectă a momentului de încărcare a implantului cu lucrarea definitivă.

Este o metodă dovedită prin mai mult de 340 de articole publicate în jurnale științifice, oferind un protocol predictibil de chirurgie și restaurare protetică.

 

Beneficiile tehnologiei Osstell Beacon (Elveția):

 • Elimină etapa de așteptare până la protezarea implantului – scurtează durata de finalizare a tratamentului, de la 3-4 luni, la protezare imediat după implantare (dinte nou imediat)
 • Acțiune imediată – evaluează capacitatea de osteointegrare a implantului în câteva secunde
 • Stabilește “timpul potrivit” pentru protezare -  utilizarea device-ului Ostell oferă medicului posibilitatea de a determina momentul potrivit pentru desăvârșirea formei naturale a dintelui prin coroană dentară
 • Determină gradul de stabilitate a implantului
 • Metodă certificată internațional – este validat de peste 1000 de studii științifice cu rezultate excepționale și peste 340 de articole publicate în jurnale științifice
 • Smart device – instrument excelent în cadrul unui flux de lucru digital, care permite stocarea datelor clinice ale fiecărui tip de implant inserat unui pacient, medicul putând analiza și extrage informații foarte specifice despre performanța tratamentului cu implant dentar
 • Procedeu complet non-invaziv – măsurătorile sunt extrem de rapide și nedureroase
 • Siguranță – oferă o evaluare corectă chiar și în cazul pacienților care prezintă factori de risc
 • Eficientizează comunicarea dintre pacient, medic și technician dentar
 • Așteptări reale – datele colectate în faza de implantare vor fundamenta etapa de protezare finală a lucrării
 • Ușor de utilizat și de transportat
 • Oferă un mai bun management protetic în cazurile complexe
 • Integrează un protocol predictibil de chirurgie și restaurare protetică

Folosirea dispozitivului Osstell Beacon mă ajută să iau o decizie confirmată în privința încărcării implantului imediat ce acest aspect este posibil și să am o viziune clară asupra rezultatului final al restaurării pe implant. Osstell îmi oferă informațiile necesare pentru a obține rezultate previzibile cu  protocoale diferite de încărcare în funcție de tipul implantului folosit. Consider că este varianta ideală pentru restaurarea rapidă a implantului în parametri optimi”, ne marturisește dr. Vlad Platon.

 

Fără îndoială, tehnologia revoluționară oferită de Ostell ajută medicul dentist să determine, în mod obiectiv, și non-invaziv stabilitatea implantului și predictibilitatea rezultatului final al tratamentului fără a afecta procesul natural de vindecare post-implant dentar și oferă pacientului un model ușor de înțeles a evoluției tratamentului.

 

 

Scanner intra oral digital 3Shape Trios Real Color

Scanner intra oral digital 3Shape Trios Real Color

Scannerul intra oral digital este fără îndoială cea mai nouă tehnologie din cabinetul medicului dentist. Principala calitate a acestei tehnologii o reprezintă fără îndoială faptul că fiind un proces asistat digital, reduce eroarea manuală și crește calitatea lucrării finale.

Cu ajutorul scannerului 3D intraoral reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament, precum amprentele dentare. Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate în computer, iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă. Scannerul intra oral transmite în mod automat nuanța de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta.

În plus, acest timp de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al simulării3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur, și elimină eroarea umană aproape complet. Culorile naturale ale țesuturilor, dinților, alte lucrări dentare realizate și tipul de material folosit ne oferă încă o dată posibilitatea de a valida un diagnostic și de a ghida tratamentul în directia corectă pentru pacient: dinți naturali cu estetică deosebită, rezistenți și complet funcționali.

 

TOMOGRAFIE COMPUTERIZATĂ CBCT ÎN 3D

TOMOGRAFIE COMPUTERIZATĂ CBCT ÎN 3D

Tomograful computerizat 3D CBCT de la Planmeca ProMax® 3D reprezintă cea mai înaltă tehnologie digitală ce oferă acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale prin imagistica 3D, fotografii 3D, panoramare in 2D si cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv.

Diagnostic pluridisciplinar detaliat în 3D

Planmeca ProMax 3D poate satisface complexitatea unui diagnostic în mai multe specialități ale stomatologiei actuale: implantologie, ortodonție, endodonție, parodontologie, chirurgie maxilo-facială, analiză TMJ.

Vezi toate avantajele tomografiei computerizate CBCT aici.

LASERUL STOMATOLOGIC EPIC BIOLASE (SUA)

LASERUL STOMATOLOGIC EPIC BIOLASE (SUA)

EPIC™  BIOLASE este cea mai recentă inovație tehnologică în stomatologia cu laser care oferă variate tipuri de configurații pentru tratamentele dentare de ultimă oră: chirurgie pe țesutul moale, albire dentară profesională și terapia durerii.

RADIOLOGIA DIGITALĂ

RADIOLOGIA DIGITALĂ

Radiografiile computerizate permit o vizualizare mult mai bună a detaliilor la nivelul cavității bucale, atât de către medic, cât și de către pacient.

Avantajele radiologiei digitale sunt reprezentate de nivelul scăzut al radiațiilor emise (care nu influențează calitatea radiografiei), timpul redus necesar obținerii rezultatului investigației și posibilitatea transferului mult mai rapid al imaginilor.
Radiografia panoramică oferă o perspectivă asupra întregii cavități orale. Procesul realizării acesteia durează aproximativ un minut, timpul de expunere la radiații variind între 8-20 secunde.

Cu ajutorul ei se poate măsura lungimea de lucru a canalului radicular în timpul tratamentului endodontic. Acest lucru este extrem de important, de el depinzând reușita unui tratament de canal.

CENTRIFUGA ENDORET PRGF

CENTRIFUGA ENDORET PRGF

Centrifuga dentară este un aparat care utilizează forța centrifugă prin care se separă plasma cu proteine din sângele pacientului, în aproximativ 8 -10 minute, urmând ca aceasta să fie folosită ulterior în vindecarea zonelor pe care s-a intervenit chirurgical.

Pentru a obține plasma ce conține proteinele care grăbesc procesul de regenerare a țesutului afectat, stomatologul recoltează pacientului o cantitate mică de sânge. Acesta este introdus în centrifuga care separă plasma din sange ce va fi aplicată ulterior pe zona în care se intervine chirurgical.

De asemenea, prin centrifugare se poate obține și membrană naturală, care înlocuiește membrana artificială utilizată în cazul unor proceduri stomatologice complexe precum sinus lift. Astfel, timpul de integrare a acesteia este imediat, rata de succes a intervenției crește la 100% și timpul de vindecare scade considerabil.

MICROSCOPUL ENDODONTIC ZEISS

MICROSCOPUL ENDODONTIC ZEISS

Este utilizată pentru realizarea tratamentelor de canal, împreună cu microscopul electronic. Piesa ajută la efectuarea unui tratament mecanic foarte bun prin lărgirea canalului dentar și curățarea acestuia prin rotațiile la turație scăzută.

ORAL CANCER SCREENING – LAMPA SAPPHIRE PLUS LESION DETECTION

ORAL CANCER SCREENING – LAMPA SAPPHIRE PLUS LESION DETECTION

Fără niciun fel de durere, cu ajutorul lămpii Sapphire Plus Lesion Detection, celulele pre-canceroase și canceroase pot fi depistate încă de la primul stadiu. În acest moment, Oral Cancer Screening este cea mai sigură metodă de testare pentru cancerul oral disponibilă atât în țara noastră, cât și la nivel mondial.

Aparatul este dotat cu o cameră digitală incorporată, care îi oferă medicului stomatolog o imagine detaliată a cavității bucale și ii permite scanarea în profunzime a tuturor zonelor care ar putea conține celule pre-canceroase sau canceroase, neobservabile cu ochiul liber.

Află mai multe detalii de aici.

LAMPA Profesională ZOOM® Advanced Power

LAMPA Profesională ZOOM® Advanced Power

Lampa ZOOM emite lumină ultravioletă care activează peroxidul de oxigen, substanță ce se găsește în gelul de albire. Pentru a spori confortul pacientului și pentru a obține eficiență maximă a produsului, formula gelului de albire a fost imbunătățită prin adaosul de fosfat de calciu care previne sensibilitatea dentară și conferă smaltului un luciu mărit.

Utilizând acest procedeu, este necesară doar o oră pentru obținerea unei culori mult mai luminoase, cu un efect imbunătățit, garantat cu mai multe nuanțe. Tratamentul de albire cu lampa plasmă este deosebit de util în situații urgente sau în cazul pacienților extrem de ocupați.

CAMERA INTRAORALĂ

CAMERA INTRAORALĂ

Acest aparat este atașat unitului dentar și facilitează examinarea intraorală a pacientului. Prin explicarea imaginilor care apar pe ecran, pacientul poate înțelege mult mai bine situația din cavitatea bucală și planul de tratament propus de către medicul dentist.

SIMPLANT CT SCANNING

SIMPLANT CT SCANNING

Cu ajutorul tehnologiei digitale SimPlant medicul specialist în implantologie dentară poate insera implanturile în format 3D ceea ce oferă posibilitatea măsurării precise a zonei implantării. De asemenea, permite pacientului previzualizarea rezultatului final al tratamentului cu implant dentar.

FABIUS PLUS/ECG/CO2/O2 MONITORING – DEPARTAMENT ATI

FABIUS PLUS/ECG/CO2/O2 MONITORING – DEPARTAMENT ATI

DENT ESTET este singura clinică din România în care există un Departament ATI complet echipat cu aparatură specifică secțiilor de chirurgie din spitale. Departamentul este dotat cu pulsoximetru, aparat EKG, monitor – pacientul este monitorizat în permanență, pe toată durata intervenției.

Aparatul de anestezie Fabius Plus® – fabricat de către firma germana Dräger, lider internațional în tehnologia medicală de anestezie și terapie intensivă, este o stație de monitorizare centralizată ce poate fi folosită atât pentru anesteziere, cât și pentru monitorizare în timpul și după anestezie.

SPECTROFOTOMETRUL “EASY SHADE”

SPECTROFOTOMETRUL “EASY SHADE”

La DENT ESTET, alegerea culorii dinților nu mai reprezintă o problemă. Această manevră este realizată de un aparat extrem de performant, care “citește” fără eroare culoarea dinților pacientului, culoare ce va fi folosită în toate situațiile în care este necesară reproducerea ei cu exactitate.

STERILIZATOARE CONFORM NORMELOR UE

STERILIZATOARE CONFORM NORMELOR UE

DENT ESTET acordă importanță maximă siguranței pacienților. Sistemul electronic monitorizează procesul de sterilizare, ai carui parametri sunt permanent verificați. În cadrul unei ședințe de tratament se folosesc numai bavete, pahare, ace, mănuși, măști, aspiratoare bucale, de unică folosință. Înainte de fiecare pacient, asistentele pregătesc cabinetul, prin dezinfectarea tuturor suprafețelor de contact, a unitului dentar și a oricărui alt echipament. Cabinetele au pardoseală antibacteriană, pentru o protecție suplimentară a pacienților.

The Wand – anestezie digitală

The Wand – anestezie digitală

The Wand este cea mai performantă tehnologie în anesteziere dentară, prin care debitul de anestezie este controlat de computer. Efectul este mult mai rapid, eficient și nu afectează alte zone. Prin control digitalizat, anestezia a devenit sigură și lipsită de orice disconfort.

Anestezia clasică, realizată prin seringă, are efect și asupra limbii, obrazului sau buzei. Tehnologia digitală The Wand arată exact ca un calculator, iar medicul are opțiunea să amorțească doar un singur dinte, fără a afecta alte zone ale cavității bucale. Reveniți imediat la rutina zilnică, fără a aștepta să treacă efectul anesteziei.

Consultă lista de prețuri