Decizia de a-ți îmbunătăți zâmbetul și de a beneficia de toate avantajele pe care această schimbare le va aduce atât la nivelul aspectului tău facial, cât și în creșterea calității vieții și a încrederii în sine îți aparține.

Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică peste 50% dintre pacienți apelează la un tratament de estetică dentară pentru că vor să se simtă mai tineri și mai sănătoși. Același lucru și l-a dorit și Roxana, pacienta noastră, care a luat decizia de a-și transforma zâmbetul cu ajutorul echipei de specialiști în estetică dentară a DENT ESTET. Ca atare, după realizarea planului de tratament prin expertiză multidisciplinară și cu ajutorul investigațiilor de diagnostic realizate în cadrul clinicii, Roxana a început prima etapă în transformarea zâmbetului.

Pentru că un zâmbet estetic și frumos înseamnă în primul rând un zâmbet sănătos și armonizat cu întregul organism, pacienta noastră a urmat timp de 12 luni un tratament ortodontic cu aparatul dentar invizibil WIN sub coordonarea dr. Iana Dilă, specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială, tratamente de terapie care au ajutat-o să își mențină sănătatea cavității orale în armonie cu sănătatea generală a organismului, iar etapa finală a constat în reconstrucția completă bio-estetică a zâmbetului cu ajutorul a 19 fațete dentare Lumineers. Acestea sunt complet customizate și realizate în laboratoarele de la Hollywood.

“Primul impact asupra apropiaților a fost unul foarte plăcut, foarte surprinzător. Chiar și pentru mine prima privire în oglindă a fost perfectă!”, ne mărturisește emoționată Roxana.

Iată cum s-a transformat zâmbetul Roxanei:

bEFORE-AFTER-ROXANA

 

Află ce spune ea despre colaborarea cu echipa DENT ESTET:

Schimbarea zâmbetului o poți realiza doar sub îndrumarea medicilor specialiști în estetică dentară. Echipa Esthetic Dentistry Division te așteaptă la o primă consultație de specialitate.