Aparat dentar INVISALIGN

Aparatul dentar Invisalign este unul dintre cele mai moderne tratamente de îndreptare a dinților, fiind o alternativă invizibilă a aparatelor dentare cu brackeți. Acesta are structura unei gutiere transparente și permite corectarea problemelor de aliniere a dinților.

 

Mobil, simplu, ușor, personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat – sistemul Invisalign este alegerea a peste 2,5 milioane de oameni din întreaga lume.

Invisalign versus aparatele dentare clasice

Invisalign Aparate dentare metalice/ceramice
Folosește gutiere realizate din plastic transparent (este aproape invizibil) Sunt realizate din brackeți și sârme
Aligner-ele sunt confortabile și nedureroase Sârmele și brackeții pot irita gingia, obrajii sau limba
Poate fi înlăturat oricând pentru igienizare și alimentație Igiena orală este mai complexă și durează mai mult timp
Nu presupune restricții alimentare Pacienții au multe restricții alimentare: fără alimente dure sau lipicioase

Invisalign nu provoacă răni la nivelul cavitații orale iar un alt avantaj major este acela că permite ca igiena dentară să fie realizată mult mai ușor comparativ cu cea efectuată în cazul aparatelor dentare fixe clasice. Fiind mobil, acesta poate fi înlăturat oricând pentru periaj și curățare.

Etapele tratamentului

  1. Medicul ia mulajele dinților tăi
  2. Mulajele sunt trimise în SUA, la singurul laborator specializat în tehnica Invisalign. Acolo, specialiștii creează cu ajutorul unei tehnologii 3D un set personalizat de gutiere transparente
  3. Primești setul personalizat de gutiere și… GATA! Tratamentul poate începe!

Gutierele trebuie schimbate la intervale de aproximativ 2 săptămâni, în funcție de progres, până când dinții ajung în poziție corectă.

Unul dintre beneficiile incontestabile ale aparatului dentar Invisalign este că nu îți afectează deloc calitatea vieții, ceea ce înseamnă că deși nu vei simți că porți aparat dentar, zâmbetul tău se va transforma fără să-ți dai seama.

Află cum funcționează aparatul dentar Invisalign:

Tratamentul va fi realizat de unul dintre medicii departamentului nostru Ortho Center, certificați în SUA și Europa în cele mai avansate proceduri ortodontice.

Programează-te la o consultație ortodontică prin formularul din pagină și obține zâmbetul pe care ți-l dorești.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.