Cum alegi medicul specialist în ortodonție?
Zâmbetul înseamnă sănătate!

Alegerea medicului specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială pentru tratamentul tău cu aparat dentar reprezintă o decizie importantă a cărei alegeri corecte își va pune amprenta asupra zâmbetului tău pentru toată viața.
Tratamentul ortodontic poate fi realizat indiferent de vârstă, contrar percepțiilor că un adult nu mai poate purta un aparat dentar pentru a-și îmbunătăți zâmbetul, odată cu depășirea adolescenței. “Oricine își dorește confortul unei mușcături sănătoase și a unui zâmbet frumos poate purta brackets, pentru că dinții se mișcă toată viața!”, ne spune dr. Teodorina Secară medic specialist în ortodonție de peste 10 ani.

În clinicile DENT ESTET avem peste 5000 de pacienți adulți care au finalizat sau sunt în cursul unui tratament ortodontic. De altfel, un procent destul de ridicat dintre pacienții care se prezintă la medicul specialist în estetică dentară pentru a corecta diferite imperfecțiuni ale dinților au nevoie mai întâi de tratament ortodontic pentru ca împreună cu un alt tratament de estetică dentară (fațete dentare) să poată obține zâmbetul perfect și sănătos pe care și-l doresc. De aceea, abordarea multidisciplinară în tratarea fiecărui pacient asigură realizarea cu succes și cu rezultate bio-estetice deosebite a tratamentului stomatologic.

Specialistul în ortodonție este mai mult decât medicul dentist generalist! Datorită supra specializarii urmate în tratamentele cu aparate dentare, acesta identifică cu acuratețe afecțiunile dentare pe care le ai și îți oferă cele mai bune soluții pentru sănătatea ta.

Medicul specialist în ortodonție este preocupat atât de funcționalitatea și frumusețea zâmbetului, cât și de armonia generală a feței. Ca atare, planul tău de tratament este unic, personalizat doar pentru tine.

 

Nu doar un zâmbet frumos! Beneficiile tratamentului ortodontic pentru pacienții adulți:

– Creșterea calității vieții – pacienții zâmbesc mai mult, stabilesc contacte noi mai ușor

– Creșterea stimei de sine și a încrederii în propria persoană

– Aspect facial îmbunătățit – corectează asimetriile faciale

– Dinți drepți, sănătoși, ușor de igienizat și de menținut curați

– Corectează spațiile interdentare sau diferite imperfecțiuni ale zâmbetului, fără a fi necesar un alt tratament de estetică dentară

– Transformă zâmbetul fără ca cei din jur să observe acest lucru – cu ajutorul aparatelor dentare linguale precum WIN și INCOGNITO care se montează pe fețele nevăzute ale dinților

– Protejează dinții de afecțiuni dentare ulterioare precum cariile dentare sau chiar pierderea unui dinte

– Îmbunătățește pronunția și asigură o mușcătură corectă pentru toată viața

– Asigură un bol alimentar corect (ajută digestia)

 

7 criterii importante de care să ții cont în alegerea medicului ortodont:

- Certificările internaționale și cursurile de specialitate urmate permanent

- Experiența vastă în domeniu

- Materialele și echipamentele utilizate

- Abordarea multidisciplinară

- Tratamente personalizate pe grupe de vârstă

- Afilierea la asociații și societăți de referință în Ortodonție pe plan mondial:

- Comunicarea medic – pacient

În clinicile DENT ESTET transparența și corectitudinea în relația cu pacientul asigură întotdeauna reușita. Nu ești nevoit să iei o decizie la momentul discuției iar dacă ai întrebări în cazul planului de tratament, specialistul este la dispoziția ta.
DENT ESTET este prima clinică ce a introdus în stomatologia din România în anul 2007 aparatul dentar lingual INCOGNITO, iar Dr. Iana Dilă este primul medic stomatolog din țară certificat în ortodonția linguală.

 

Consultă lista de prețuri
Echipa ta de medici ortodonți

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.