MICROSCOPUL ELECTRONIC ZEISS®
Garanția unui tratament endodontic de succes!

DENT ESTET utilizează microscopul endodontic OPMI Pico, produs de firma germană Carl Zeiss. Aparatul se prezintă în configuraţia maximală cuprinzând un sistem de înregistrare şi redare video integrat precum şi un dispozitiv de arhivare a imaginilor. Camera video permite ‘înghețarea’ imaginilor și captarea acestora în format digital.

 

Microscopul electronic Zeiss utilizat la DENT ESTET este un instrument de control uşor de folosit, cu aplicabilitate în toate ramurile medicinei dentare. Acum se pot salva dinții consideraţi irecuperabili la simplul control vizual, identificând canale radiculare greu de găsit și instrumentat cu ochiul liber. Microscopul electronic este conceput special pentru a facilita munca medicului. Aparatul permite lucrul într-o poziţie confortabilă şi prezintă un avantaj decisiv în mobilitatea şi confortul rutinei zilnice. De asemenea, sistemul de lupe speciale îi permite medicului să vizualizeze direct zone greu accesibile pentru vederea liberă prin direcţionarea foarte precisă a fasciculului de lumină.

Cu ajutorul microscopului, medicul observă mult mai exact acele rupte, pastele de obturaţie vechi care se găsesc pe canalul radicular. În plus, se pot diagnostica în mod corect căile false şi fracturile dentare. Tehnologic, microscopul electronic Zeiss nu necesită configuraţii speciale de hardware. Noutatea lui constă în posibilitatea de a-l conecta la monitorul atașat scaunului stomatologic. Acum pacientul poate vedea în timp real situaţia din cavitatea bucală. Imaginile sunt salvate în format standard şi pot fi copiate pe CD printr-o simplă apăsare de buton. Microscopul permite apoi vizualizarea rapidă a imaginilor stocate.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.