Aparate dentare estetice

Estetica zâmbetului … unul dintre motivele principale pentru care pacienții adulți aleg să înceapă un tratament cu aparat dentar. Acestuia i se alătură funcționalitatea și îmbunătățirea sănătății generale a organismului.  Statisticile arată faptul că pacienții care aleg un tratament ortodontic își doresc o transformare a esteticii zâmbetului și a aspectului general al feței.

Percepția greșită că un tratament cu aparat dentar este inestetic, că vom avea un zâmbet metalic pe care suntem nevoiți să îl ascundem, că implică durere și timp îndelungat de purtare a aparatului determină pacienții să amâne tratamentul ortodontic pe perioadă nelimitată. Doar că … acum nu mai ai motive pentru a-ți amâna zâmbetul! Inovațiile în ortodonție au introdus în piață aparatele dentare 100% estetice precum:

incognito-mic-600x600

Aparatul dentar lingual INCOGNITO
Lansat în 2002, aparatul dentar invizibil Incognito are brackets realizați din aur și este cel mai popular aparat dentar lingual din SUA și Europa. Acesta este complet personalizat și montat pe partea interioară a dinților … Asta înseamnă că este realizat perfect pentru tine, durata de tratament este mai scurtă, și zâmbetul ți se va transforma fără ca cei din jur să știe că porți aparat dentar, fiind complet invizibil din exterior.
Află mai multe despre INCOGNITO de aici.

 

 

invisalign-600x600

Aparatul dentar mobil INVISALIGN
Aparatul dentar Invisalign este unul dintre cele mai moderne tratamente de îndreptare a dinților, fiind o alternativă invizibilă a aparatelor dentare cu brackeți. Acesta are structura unei gutiere transparente și permite corectarea problemelor de aliniere a dinților. Mobil, simplu, ușor, personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat – sistemul Invisalign este alegerea a peste 2,5 milioane de oameni din întreaga lume.
Beneficiile gutierei ortodontice INVISALIGN le găsești aici.

 

aparat-safir-600x600

Aparatul dentar transparent SAFIR
Aparatul dentar Safir, preferatul celebrităților de la Hollywood, este un aparat dentar transparent realizat din Safir care se montează pe partea exterioară a dinților. Având brackeții transparenți, acesta este foarte discret, aproape invizibil celor din jur.
Zâmbește cu încredere, ai cel puțin 4 motive pentru care să alegi tratamentul cu aparatul dentar SAFIR. Descoperă-le aici!

Nu uita! Medicul specialist în ortodonție este preocupat atât de funcționalitatea și frumusețea zâmbetului, cât și de armonia generală a feței. De aceea, planul tău de tratament este unic!

8 lucruri importante despre tratamentul cu aparat dentar:

  1. Purtarea aparatului dentar nu ține cont de vârstă
  2. Perfect invizibil! Poți purta aparat dentar fără ca cei din jur să știe, alegând una dintre dintre variantele de aparate invizibile care au revoluționat piața în ultimii ani: Incognito, WIN sau Invisalign
  3. Problemele de malpoziționare a dinților netratate corespunzător conduc într-un timp scurt la apariția cariilor, favorizează acumularea tartrului, descoperă rădăcina dintelui și pot duce chiar la pierderea acestuia
  4. Mușcătura este la fel de importantă ca estetica dinților! Medicul ortodont oferă aceeași atenție ambelor aspecte. În definitiv, un zambet perfect trebuie să te ajute să mesteci și să vorbești corect.
  5. Specialistul în ortodonție este mai mult decât medicul dentist generalist! Datorită supraspecializarii urmate în tratamentele cu aparate dentare, acesta identifică cu acuratețe afecțiunile dentare pe care le ai și îți oferă cele mai bune soluții pentru sănătatea ta
  6. Tratamentul ortodontic poate dura între 6 luni și 2 ani, în funcție de afecțiunea ce trebuie corectată
  7. Respectarea igienei orale, a vizitelor lunare și a celorlalte recomandări oferite de către medicul ortodont este extrem de importantă pentru reușita tratamentului.
  8. Purtarea aparatului de contenție dupa încheierea tratamentului cu aparat dentar este obligatorie deoarece exista un risc foarte mare să pierzi rezultatele obținute în urma tratamentului
Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.