Coroane dentare din zirconiu Aspen Digital Smile

Aspen Digital Smile … tratamentul premium de estetică dentară care îți oferă un zâmbet natural și puternic pe viață!

Cu ajutorul unei tehnologii digitale de ultimă generație care creează în sistem tridimensional (3D) coroanele dentare și artizani în tehnică dentară școliți internațional, am reușit să creăm cele mai naturale coroane dentare, cu cel mai înalt grad de puritate, care se integrează perfect cu structura dintelui natural și care oferă rezistență pe viață. Pentru că știm că pacienții DENT ESTET nu își doresc doar un produs sau un tratament standard, ci o soluție de tratament completă, deopotrivă estetică și funcțională.

 

 

Nu este un secret că tot mai multe persoane aleg fațetele sau coroanele dentare pentru un zâmbet estetic, dar și că rezultatul final depinde foarte mult de tehnologia și calitatea materialelor din care sunt realizate. În ultimii ani, coroanele dentare realizate din Zirconiu pur au devenit preferatele pacienților și ale medicilor specialiști în estetică dentară datorită faptului că îmbină perfect aspectul natural al lucrării cu rezistența acesteia pe termen lung, în cele mai multe cazuri chiar pe viață.

Coroanele dentare Aspen Digital Smile sunt realizate din zirconiu pur, printr-o tehnică artizanală în laborator asistată de tehnologie CAD-CAM care îi păstrează 2 calități extraordinare: rezistența în timp și indestructibilitatea. Aspectul translucid al zirconiului pur face ca aceste lucrări protetice să fie imposibil de deosebit de dintele natural. Dincolo de aspectele estetice și funcționale, există și un beneficiu major emoțional care face diferența: acela că atât gradul de confort, cât și stima de sine a pacientului cresc.

În plus, datorită faptului că nu conțin metale, coroanele dentare Aspen, ceea ce le face biocompatibile cu organismul și permit integrarea rapidă și fără riscuri a eșecului tratamentului.

 

Coroanele dentare Aspen sunt create tocmai gândindu-ne la BENEFICIILE estetice și funcționale pe care ți le dorești:

 • Au garanție pe viață
 • Prezintă o estetică deosebită, naturală, care imită perfect structura dintelui natural, cu un grad înalt de translucență
 • Necesită un grad mai mic de preparație, păstrând mai mult din structura dintelui natural
 • Sunt rezistente la pete, coroziune și la eventuale traume (mulți dintre producători le numesc chiar indestructibile)
 • Mențin și protejează integritatea dintelui natural pe termen lung
 • Biocompatibile cu organismul
 • Nu dau sensibilitate la rece/cald
 • Se întrețin ușor, solicită aceeași îngrijire ca dinții naturali
 • Sunt transparente și în cazul radiografiilor digitale, ceea ce permite examinarea corectă a structurii dentare sub coroană/fațetă (eventuale carii)
 • Sunt recomandate chiar și pacienților cu bruxism (datorită materialului extrem de solid și rezistent)

 

Investim în calitate și ne asigurăm că, alegând coroanele dentare Aspen, beneficiezi în fiecare etapă a tratamentului de:

–  Expertiza unei echipe multidisciplinare pregătită internațional, coordonată de un medic dentist certificat în estetică dentară

– Primești la a doua vizită o simulare a zâmbetului tău final cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design, patentată științific acum mai bine de 10 ani în America

– Îl cunoști personal pe artizanul în tehnică dentară care va crea de la 0 noul tău zâmbet, așa că îi poți vorbi despre așteptările tale din punct de vede estetic și funcțional

Astfel, participi integral la crearea zâmbetului tău, alegând forma, culoarea, dimensiunea dinților până în cel mai mic detaliu. Și, crede-ne, nu va exista niciun zâmbet pe care îl vei rata în momentele importante pentru tine.

 

Lucrările protetice Aspen Digital Smile sunt fără îndoială, alegerea ideală pentru pentru tine, dacă:

Ai dinți fracturați, ciobiți, rupți sau care au suferit anterior o traumă dentară sau un tratament de canal care necesită o restaurare protetică, dacă iti doresti ca dintii tai sa aiba o estetică deosebită, naturală și rezistentă pentru toată viața.

 

Artizanii din spatele perfecțiunii coroanelor dentare Aspen

Echipa noastră de artizani în tehnică dentară, dincolo de talent, pune suflet în ceea ce face și are viziunea autenticului și a perfecțiunii. Sunt profesioniști care înțeleg nevoile medicului și dorințele pacientului.

coroane dentare din zirconiu aspenArtizanul în tehnică dentară, Pavel Ciulin, este maestrul creator al acestor lucrări protetice. Experiența sa de peste 6 ani, îmbogățită în fiecare an cu traininguri și cursuri de renume la nivel internațional completează și aduce o abordare cu totul integrată (estetică și funcțională) asupra fiecărei lucrări. Absolvent al UMF Carol Davila din București, Pavel Ciulin își completează constant experiența profesională cu cea teoretică. Dintre cursurile de referință din ultimii ani se disting:

 • Bredent Dental Technique Course, 2016
 •  Curs Ceramica Nondas Vlachopoulos – Hands on Master Class: Aesthetics on 6 Anterior Pressables Veneer/Crown Combination, 2016
 • Certificat Juvora – Juvora frameworks – Reinhard Lobenhofer, 2016
 • Curs Ceramică dentară „GC” Cst Culoare și formă MTD Vincenzo Mutone, 2016
 • Certificat fotografie dentară & Smile makeover – Miladinov Milos, 2015

 

Tipuri de zâmbete dintre care îl poți alege pe cel pe care vrei să îl afișezi toată viața:

multiple-smiles1

Consultă lista de prețuri
Echipa Esthetic Dentistry Division

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.