Digital Smile Design

Digital Smile Design (DSD) este un procedeu computerizat ce simulează rezultatul final al tratamentului, permițând astfel vizualizarea rezultatelor procedurilor ce urmează a fi efectuate chiar înainte de prima ședință de tratament.

 

Totul despre Digital Smile Design

Descoperă, pas cu pas, ce înseamnă tehnologia Digital Smile Design și cum te poate ajuta să îți vizualizezi rezultatul final înainte de a începe efectiv tratamentul stomatologic.

Conform statisticilor realizate de către Academia Americană de Cosmetică Dentară, principalul factor de decizie în realizarea unei reabilitări orale îl reprezintă estetica zâmbetului iar faptul că își pot vizualiza digital noul zâmbet după prima vizită le oferă încrederea de a accepta și finaliza tratamentul.

Tehnica Digital Smile Design este un concept științific certificat internațional de către Christian Coachman și utilizat de peste 8 ani în clinicile de top din întreaga lume pentru a oferi un plus de calitate tratamentelor de estetică dentară.

 

Cum ne ajută Digital Smile Design?

Dincolo de componenta de previzualizare a rezultatului final, Digital Smile Design implică efectiv pacientul în șlefuirea zâmbetului așa cum își dorește, sub indicațiile medicului specialist în estetică dentară. Practic, creăm în mod digital un aspect nou al zâmbetului care trebuie să fie în armonie cu trăsăturile generale ale feței.

“DSD ne ajută efectiv să îi arătăm pacientului ceea ce noi, ca medici, știm că va fi ca rezultat final încă de la prima consultație. Le spun de fiecare dată pacienților că dincolo de a avea dinți perfecți, de revistă, contează ca zâmbetul nou să fie sănătos și să completeze caracterul și fizicul pacientului. Este de nedescris emoția plăcută pe care o are pacientul atunci când vede simularea pe calculator”, ne spune dr. Cristian Csapo, specialist în estetică dentară și certificat internațional în tehnica Digital Smile Design.

 

Pentru ce tratamente este recomandată această tehnică digitală?

DSD este potrivit pentru o serie de tratamente de estetică dentară care au rolul de schimba zâmbetul pacientului cu ajutorul fațetelor dentare, coroanele dentare și chiar în cazul reabilitărilor orale complexe cu implant dentar.

 

Specialiștii DENT ESTET în estetică dentară au urmat cursuri susținute de către Dr. Christian Coachman, inventatorul conceptului Digital Smile Design.

 

DSD în 3 pași simpli:

 1. Smile Test

Comunicarea cu pacientul este foarte importantă pentru a afla care sunt nevoile și așteptările acestuia cu privire la tratamentul estetic dorit. În plus,  pacientul va completa în cadrul ședinței și  formularul Smile Test.

 

2. Imagini DSD

Realizarea unor imagini care să surprindă statusul incipient al danturii, alături de fizionomia feței și trăsăturile faciale sunt extrem de importante în vederea realizării simulării digitale. Un zâmbet perfect înseamnă armonizarea unei danturi sănătoase și frumoase cu restul trăsăturilor feței.

3. Vizualizarea DSD

Mulțumită tehnologiei și a informațiilor obținute, medicul specialist va prezenta cu ajutorul programului digital un nou design al zâmbetului tău.

Simularea mai multor posibilități de tratament îți oferă opțiuni diferite și îți permite să alegi varianta optimă de tratament, având la dispoziție animații și imagini de înaltă calitate.
BEFORE-AFTER DSD

Testează DSD și vezi cum va arăta zâmbetul tău perfect înainte de a începe tratamentul!
Programează-te acum!

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.