Esthetic Dentistry Division by DENT ESTET

Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică peste 50% dintre pacienți apelează la un tratament de estetică dentară pentru că vor să se simtă mai tineri și mai sănătoși. După realizarea planului de tratament prin expertiză multidisciplinară și cu ajutorul investigațiilor de diagnostic realizate în cadrul clinicii, fiecare pacient poate începe etapele de tratament care îi vor transforma zâmbetul.

 

Estetica dentară nu înseamnă doar frumusețe, ci și îmbunătățirea sănătății orale, protejând dinții pe termen lung de carii nedorite sau chiar de pierderea unor dinți.

Unul dintre marile avantaje în a alege un specialist în estetică dentară pentru transformarea zâmbetului este acela că acesta este singurul specialist care poate realiza un plan de tratament personalizat și te poate îndruma corect către tratamentul de estetică dentară potrivit pentru tine. De altfel, acesta poate realiza cu ajutorul tehnologiei digitale anticipative (Digital Smile Design) o previzualizare a zâmbetului tău final, astfel încât să te simți confortabil și liniștiti încă de la prima vizită în clinică.

 

5 criterii în alegerea medicului specialist în estetică dentară:

– Certificările internaționale și participarea activă la cursuri de renume la nivel mondial

– Experiența: numărul de pacienți și diversitatea cazurilor tratate îi oferă o perspectivă diferită și completă pentru fiecare caz în parte

– Tehnologiile moderne digitale disponibile în clinică (Digital Smile Design etc.)

– Fotografii (before and after), testimoniale și părerea altor pacienți despre experiența lor în cabinetul medicului dentist

– Abordarea multidisciplinară a planului de tratament: pentru a asigura sănătatea și frumusețea zâmbetului pe termen lung, medicul specialist în estetică dentară se consultă la nivel profesional cu ceilalți specialiști pentru un grad maxim de acuratețe a diagnosticului și a succesului intervenției.

 

Estetica dentară corectează numeroase imperfecțiuni de ordin estetic:

– Mici spații interdentare
– Traumatisme dentare
– Dinți asimetrici – mai mici sau mai mari unul față de celălalt
– Dinți incorect aliniați pe arcadă
– Dizarmonie facială
– Culoarea inestetică a smalțului

 

DENT ESTET îți oferă garanția unui tratament de calitate, pe termen lung prin:

– Tehnologii de ultimă generație (Digital Smile Design, Laserul Epic Biolase, Fast&Fixed, aparatele dentare linguale)
– Echipa de specialiști în estetică dentară și facială acreditată internațional de către AAFE (Academia Americană de Estetică Facială)
– Materiale de la producători cu peste 30 de ani tradiție în domeniu
– Confort deplin în timpul procedurii prin Sleep Dentistry – tehnici de sedare medie și profundă care elimină complet durerea și anxietatea pacientului

 

Recapătă-ți zâmbetul și încrederea! Cunoaște cea mai mare echipă de medici dentiști specialiști în estetică dentară  certificați internațional în cele mai moderne tratamente de estetică dentară și facială.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.