Fațete dentare Lumineers®

Fațete dentare Lumineers®

Află cum au reușit aceste fațete dentare să satisfacă pretențiile vedetelor din Beverly Hills.

Pentru a avea certitudinea ca ele sunt realizate în deplină armonie cu întreaga ta imagine și că îți armonizează perfect aspectul, alege un specialist în estetică dentară certificat pentru realizarea acestui tip de tratament! Zâmbetul tău va avea un aspect incredibil instant! Acest lucru nu ar trebui să ne surprindă dacă luăm în considerare faptul că este singurul tip de fațete dentare din lume pentru care există studii ce se întind pe 20 de ani.

Dr. Ionela Dumitru, specialistul care a introdus acest tip de fațete dentare în România, se numără printre puținii medici dentiști esteticieni care a obținut certificarea Lumineers.

 

Peste 250.000 de persoane din întreaga lume au ales Lumineers®

Sunt 100% personalizate, au aspectul identic cu al dintelui natural, garanție 5 ani, iar zâmbetul nou se observă din prima clipă. Întreabă specialistul DENT ESTET în estetică dentară despre cum poți obține și tu un zâmbet de vedetă!

De ce sunt preferate de medicii stomatologi din întreaga lume și, bineînțeles, de pacienți? Răspunsul este simplu și se bazează pe cele 6 mari avantaje ale fațetelor dentare Lumineers:

1. Șlefuirea dintelui este minimă, în cele mai multe cazuri nefiind necesară
Fiind mult mai subțiri decât alte tipuri de fațete dentare, în majoritatea cazurilor, dar depinzând de structura dintelui, acestea nu necesită șlefuirea dintelui în prealabil, aspectul lor fiind unul foarte natural. În plus, datorită simplității fațetelor dentare Lumineers, perioada de tratament este redusă.

2. Nu necesită anestezie
Datorită faptului că dintele pe care este aplicată fațeta dentară nu necesită șlefuire, tratamentul Lumineers este unul minim invaziv și, implicit, nedureros.

3. Nu necesită fațete provizorii
Spre deosebire de alte tipuri de fațete dentare, care necesită șlefuirea dintelui pentru a putea fi aplicate și pentru a avea un aspect natural, în cazul fațetelor dentare Lumineers nu este necesară aplicarea unor fațete dentare provizorii, care să mascheze dintele natural.
În plus, sunt necesare doar 2 vizite la specialistul în estetica dentară. La prima vizită, medicul ia amprenta, urmând ca după 4-6 săptămâni (timp în care este trimisă amprenta în Santa-Maria, California, sunt realizate fațetele Lumineers și sunt trimise înapoi) fațetele să fie cimentate.

4. Garanție timp de 5 ani*
Lumineers sunt realizate în SUA și sunt personalizate în funcție de nevoile și dorințele fiecărui pacient. Datorită preciziei cu care sunt fabricate, aceste fațete dentare oferă siguranța unui tratament reușit și durabil în timp, fiind trimise din California împreună cu certificatul de garanție pe 5 ani. Singura condiție pentru ca această garanție să nu se piardă este respectarea ședințelor periodice de profilaxie – o dată la 6 luni. Prin programul Dental Recall, cu siguranță nu vei uita de ședința de profilaxie!

*Garanția se aplică doar pe baza unui certificat de garanție, care va fi semnat în clinică, respectând anumite termene și condiții.

5. Nu apare sensibilitate după tratament
Fiind un tratament minim invaziv ce nu necesită șlefuirea dintelui, după aplicarea fațetelor dentare Lumineers nu apare sensibilitate la nivelul danturii, ca în cazul anumitor tipuri de fațete dentare.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.