Incrustațiile dentare
Incrustațiile dentare .... estetice, complet personalizate!

Incrustațiile dentare sunt lucrări protetice foarte estetice, asemănătoare obturațiilor fizionomice, realizate în laborator pe bază de amprentare. Acest lucru le oferă o estetică deosebită, asemănătoare dintelui natural.

Un pacient poate opta pentru tratament cu incrustații dentare atunci când dintele a pierdut o parte din structura lui naturală și restaurarea acestuia nu necesită utilizarea unei coroane dentare.

Incrustațiile dentare sunt lucrări protetice ce oferă din nou estetica și funcționalitatea dintelui cu una sau două suprafețe tratate. Materialele utilizate în aceste restaurări protetice pot fi realizate din zirconiu, ceramică, compozit sau aliaj. În funcție de tipul de material ales, cu ajutorul incrustațiilor dentare realizate în laborator pot fi reabilitate funcționalitatea sau estetica dintelui, mai ales că aceasta din urmă este extrem de solicitată de către pacienții din întreaga lume.

Inlays sau Onlays?

Incrustațiile dentare inlays sunt reconstrucții protetice utilizate în refacerea unuia sau a două suprafețe ale aceluiași dinte și au aceeași culoare cu a dintelui natural, astfel încât aspectul estetic este plăcut și nu se observă diferențe de nuanță.

Incrustațiile dentare onlays sunt alegerea perfectă în cazul unei reconstrucții complete a dintelui, având o rezistență la fel de bună ca a coroanelor dentare.

Acest tip de tratament dentar este recomandat de către medicii dentiști specialiști în estetică dentară ca o alternativă mult mai estetică și mai rezistentă pentru obturațiile dentare, mai ales grație culorii translucide, similară dintelui natural. În plus, incrustațiile dentare nu conțin metal în materialul din care sunt realizate și îmbracă perfect dintele deoarece sunt create în laborator, fiind 100% personalizate.

 

 

 

 

 

 

 

Consultă lista de prețuri
Echipa de medici specialiști în estetică dentară

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.