Estetică facială
Volum al buzelor, fermitatea pielii ... un zâmbet cu 10 ani mai tânăr!

DENT ESTET este singura clinică din România certificată de către Academia Americană de Stomatologie Cosmetică în excelența în procedurile de stomatologie cosmetică.
Urmând modelul clinicilor de medicină dentară din SUA, am creat programul INSPIRE® prin care beneficiezi de tratamente de estetică dentară și facială în timpul unei singure vizite. Astfel, îți oferim posibilitatea de a opta pentru cele mai eficiente soluții de diminuare a ridurilor, de corecție a conturului facial și de remodelare a buzelor.

 

Prin acest program unic, urmărim să aducem confortul pacienților noștri la un alt nivel:

  • Tratamentele sunt realizate de către singura echipă de medici dentiști din România certificați AAFC (American Academy of Facial Cosmetics)
  • Tratamentele de estetică facială sunt realizate fără durere datorită tehnicilor moderne de anestezie utilizate în medicina dentară
  • Tratamentele sunt realizate în aceeași locație

În doar două ore vei avea un zâmbet frumos, definit de buze pline, o piele fină și lipsită de imperfecțiuni! Pentru ca efectul tratamentului să fie maxim, îți recomandăm să te programezi cu cel puțin 2 săptămâni înainte de eveniment.
Specialiștii INSPIRE® participă constant la congrese și cursuri internaționale de estetică facială și dentară pentru a-ți putea oferi cele mai noi tratamente și soluții de întinerire și sunt singurii medici dentiști din România certificați de către AAFC (American Academy of Facial Cosmetics).

diploma aacd

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.