Tratamentul cu Botox (toxina botulinică)
În mai puțin de 10 minute, întinerești cu 10 ani!

Botox-ul îți poate reda tinerețea fără niciun compromis, la orice vârstă.

Întâlnim zi de zi doamne de 30, 50, chiar și 70 de ani care își doresc o piele mai fermă și un ten neted, dar și din ce în ce mai mulți bărbați preocupați de aspectul lor.
Datorită procedurii simple și a efectelor sale spectaculoase, injecțiile cu Botox au devenit #1 în topul elixirelor tinereții în SUA. În anul 2010, aproximativ 3 milioane de americani au apelat la acest tratament, numărul acestora crescând considerabil în ultima perioadă.

 

3 motive pentru care Botox este “cea mai iubită soluție injectabilă”

1. Rezultatele sunt uimitoare
Rezultatele injectării cu Botox sunt uimitoare, acesta reușind să elimine temporar liniile din regiunea glabelară (dintre sprâncene), din regiunea frontală, ridurile periorbitale (laba gâștei) sau cele periorale.

2. Este o procedură sigură
Tratamentul cu injecții cu botox este simplu, nechirurgical, durează între 10 și 15 minute și nu necesită perioadă de recuperare. Fiind o procedură atât de ușoară, nu necesită anestezie și nu are efecte negative.

3. Costurile implicate sunt mici
Multe persoane evită să apeleze la această procedură plecând de la ideea preconcepută că Botox-ul este costisitor. Deși este nevoie de ședințe periodice pentru ca schimbarea să fie permanentă, costul total al ședințelor unui tratament cu injecții cu botox este foarte mic în comparație cu alte proceduri cu efect similar. În plus, este o procedură lipsită de perioadă de recuperare sau convalescență, efectul fiind vizibil în timp redus.

Prin programul BOTOX Recall avem grijă de sănătatea, frumusețea, dar și de confortul fiecărui pacient. Echipa DENT ESTET îți va aminti că au trecut 3 luni de la tratament, oferindu-ți, astfel, posibilitatea de a te programa din timp pentru o nouă ședință Botox.

 

 Ce pași trebuie să urmezi după procedură:

– Execută mișcări continue ale mușchilor faciali 1-2 ore după tratament pentru ca soluția să fie bine absorbită.
– Evită antibioticele, antinevralgicele sau vitamina E pentru a elimina riscul învinețirii în zona tratată.
– Evită masarea zonei respective 4 ore după tratament. De asemenea, este indicat ca în această perioadă să nu faci efort și să nu stai în saună pentru a evita creșterea tensiunii și, implicit, învinețirea zonei respective.
– Ai grijă să nu supui zona tratată unei presiuni mari timp de 4 ore după tratament. Aplică machiaj doar dacă este necesar și cu foarte mare grijă.
– Efectul maxim se poate observa în 14 zile dupa tratament.  De asemenea, fiind o procedură temporară este posibil ca după primul tratament rezultatele să dureze între 3 și 4 luni. Însă cu timpul, rezultatele vor dura mai mult de 5 luni dacă vei respecta în totalitate indicațiile medicului.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.