Tratamentul cu Derma Filler (acidul hialuronic)
Derma Filler-ul îți asigură fermitatea pielii și oferă volum buzelor redefinindu-ți zâmbetul!

Datorită produșilor de umplere care preiau funcțiile naturale ale buzelor, acestea devin mai bine definite. Considerăm că un zâmbet natural definește un tratament reușit, motiv pentru care schimbările nu vor fi dramatice, însă îți vor evidenția mai bine trăsăturile definitorii ale chipului. În plus, injecțiile cu acid hialuronic sunt recomandate și persoanelor fumătoare deoarece au capacitatea de a face să dispară ridurile formate în timp în jurul gurii!

 

Ce implică un astfel de tratament?
Primul pas constă în anestezierea zonei respective de către medicul specializat în estetică dentară și facială. Când buza este complet amorțită, acidul hialuronic este injectat treptat pentru a da volum buzei și a redefini zâmbetul, sau pentru a elimina ridurile inestetice.

Este dureros?
Anestezia realizată de către specialistul în estetică dentară și facială îți va asigura un tratament lipsit de durere. Spre deosebire de cremele anestezice folosite în general pentru astfel de proceduri, anestezicul folosit de către medicul specializat în estetică dentară și facială are o acțiune precisă, este mai eficient și își face efectul imediat.

Cât durează procedura?
Tratamentul cu injecții cu acid hialuronic durează cel mult 20 de minute, însă poate varia în funcție de schimbarea dorită.

Cât timp durează efectul tratamentului?
Rezultatele obținute sunt de durată, însă nu permanente. Efectul diferă de la persoană la persoană și este influențat de mulți factori (vârsta, tipul de piele, locul injectării, stilul de viață, activitatea musculară, tehnica folosită). În general aspectul se menține între 6 luni și 1 an.

Care sunt indicațiile după injectare?
Zona din jurul buzelor este foarte vascularizată și tocmai de aceea se va umfla mai mult decât alte zone, însă medicul îți va recomanda produse care să atenueze edemul. În primele 48 de ore evită să masezi zona tratată. După ce roșeața și edemul inițial dispar, evită expunerea la frig sau căldura intensă.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.