Proporțiile Ideale ale feței
Your way to the perfect pout!

Mărirea nechirurgicală a buzelor devine unul dintre cele mai populare tratamente cosmetice non-invazive ale zilelor noastre. Odată cu apariția noilor generații de substanțe, cum ar fi acidul hialuronic, ne putem mări buzele rapid și în siguranță fără a mai avea teama că vor avea un aspect inestetic.

Datorită noilor tehnici, ne putem bucura de un look natural și de efect!

Multe persoane apelează acum la fillere dermale (injectare cu acid hialuronic) pentru a obține buze cu mai mult volum și, în același timp, cu un aspect natural. Fillerele sunt soluția ideală și pentru cei nemulțumiți de forma sau de grosimea buzelor și își doresc îmbunătățirea aspectului acestora.

 

 

Cum arată buzele ideale?

Într-o situație ideală, lățimea buzelor ar trebui să fie egală cu distanța dintre cei doi iriși ai ochilor. De asemenea, se consideră că la împărțirea zonei dintre baza nasului și bărbie în trei părți egale, buzele perfecte trebuie să se afle la o treime distanță între acestea.

Unghiul dintre baza nasului și buza superioară ar trebui să aibă o valoare cuprinsă între 98,5 și 99 de grade. Proeminența buzei depinde de adâncimea țesuturilor moi, de musculatură și dinți, dar și de structura osoasă a fiecăruia. În mod ideal, buza superioară este cu 2-3 mm mai proeminentă decât cea inferioară, iar aceasta din urmă este mai mare de cât cea de sus.

Cu toate acestea, nu este cazul să investiți într-o trusă geometrică cu raportoare, rigle și markere! Acestea sunt reperele pentru ceea ce se numește cel mai ridicat standard în estetica buzelor. Totuși, buzele prezintă cel mai mare grad de dificultate în ceea ce privește tratamentele cosmetice, iar când vine vorba de specialistul în estetică facială există două variante: fie este foarte priceput, fie deloc!

Echilibrul între volum și simetrie

În augmentarea buzelor este estențial să existe un echilibru între volum și simetrie, iar aspectul natural trebuie urmărit în permanență. Atunci când buzele sunt sculptate, este important ca volumul buzei superioare să fie mai mic decât al celei inferioare, iar partea stângă să fie perfect simetrică cu partea dreaptă.

Fillerele dermale pot oferi rezultatul unor buze perfect echilibrate care să le păstreze intactă funcționalitatea și să le ofere un look fresh și natural. Folosirea acestui tip de substanțe este recomandat pentru cei care își doresc buze voluptoase cu un contur perfect.

De asemenea, folosirea fillerului la marginea buzelor poate reduce și chiar minimiza ridurile verticale sau liniile inestetice care apar pe buze. Acidul hialuronic ajută la întinderea ridurilor și la definirea conturului buzelor.

Buzele pline sunt mai sănătoase, mai moi și mai atrăgătoare!

Echipa Inspire de la DENT ESTET este prima din țară specializată în America și certificate de către Academia Americană de Estetică Facială pentru procedurile de înfrumusețare cu acid hialuronic și botox.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.