Sistemul de implant dentar fast&fixed
ZÂMBET NOU ÎN 24 de ore!

Pierderea unui singur dinte afectează și destabilizează sănătatea generală a organismului! Pierderea mai multor dinți este un factor de stres imens și are efecte negative pe termen lung, atât în ceea ce privește starea de sănătate a organismului, cât și asupra stimei de sine și a vieții sociale.

#AlegeCorectDinPrima! Fast&fixed este soluția ideală pentru persoanele care au cel puțin patru dinți lipsă sau cărora li s-a oferit ca alternativă purtarea protezei dentare, pe care și-i pot înlocui, fără durere, în 24 de ore. Schimbă-ți zâmbetul și viața în DOAR O ZI cu ajutorul sistemului de implant dentar multiplu fast&fixed.

 

Dr. Dragoș Calangiu – Avantajele sistemului fast&fixed

Tehnologia revoluționară fast&fixed a fost creată de către compania germană Bredent, cu o experiență de 40 de ani în conceperea și realizarea de produse și tehnici aplicative în stomatologie.

 

beneficii

Alte beneficii ale sistemului fast&fixed:
  • Procedura este realizată 100% fără durere cu ajutorul tehnologiilor digitale Endoret PRGF, laserul iWaterlase care ajută la regenerarea rapidă a țesuturilor și a sistemului de anestezie digitală cu dozaj controlat
  • Timp redus de tratament – Afecțiuni care în alte condiții sunt tratate pe parcursul unui an, folosind sistemul de implant dentar multiplu fast&fixed, acestea sunt tratate într-o zi
  • Eliminarea necesității unor operații complexe de augmentare (liftingul de sinus, repoziționarea de nerv, adiția de os etc.) și a altor tratamentel auxiliare implantului dentar
  • Costuri predictibile – 60% reducere la planul de tratament, reducerea numărului de implanturi dentare inserate

before-after

 

Echipa de medici Implant Division:

Dr. Dan Ștefan Niculescu Dr. Ștefan Niculescu
Implantologie dentară
Estetică dentară
Ambasador Nobel Biocare
Dr. Alexandru Georgescu Dr. Alex Georgescu
Implantologie dentară
Parodontologie
Mentor Straumann
Dr. Dragoș Calangiu Dr. Dragoș Calangiu
Implantologie dentară
Stomatologie Generală
Referent medical Bredent
Dr. Vasile Brănici Dr. Vasile Brănici
Implantologie dentară
Endodonție Microscop
Dr. Alice Gavrilescu Dr. Alice Gavrilescu
Implantologie dentară
Estetică dentară
Dr. Ioana Stan Dr. Ioana Stan
Implantologie dentară
Stomatologie Generală
Dr. Ionela Dumitru Dr. Ionela Dumitru
Implantologie dentară
Estetică dentară

 

Tehnologiile 3D care îți readuc zâmbetul

De 18 ani investim în tehnologie și în pregătirea multidisciplinară a echipei pentru ca indiferent de complexitatea tratamentului tău să ai garanția că acesta va fi 100% reușit. În plus, cu ajutorul tehnologiilor digitale 3D te asigurăm de un diagnostic corect, sigur și imediat pentru că tu să fii informat de la prima vizită asupra tratamentului. Confort și siguranță, două calități pe care le garantăm pacienților care ne încredințează sănătatea zâmbetului lor prin certificările ISO asupra standardelor de calitate și prin echipa de 8 medici anesteziști care supervizează intervențiile chirurgicale.

Bucură-te de cea mai înaltă tehnologie digitală ce oferă acuratețe și precizie de 100% în diagnosticarea unei afecțiuni dentare.
Permite combinarea metodelor inovatoare de reconstrucție maxilo-facială computerizată pentru ca tu să te bucuri de confort maxim și de rezultate estetice remarcabile.
Ajută la regenerarea și vindecarea mult mai rapidă a zonei în care a fost realizată intervenția chirurgicală.
Oferă pacientului confortul unor tratamente sigure, fără durere și sub control local, într-un timp foarte scurt.

Citeste despre tehnologiile digitale din clinicile DENT ESTET

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.