Implantul dentar Blue SKY (Bredent)
Calitate germană cu tradiție de peste 40 de ani în implantologia dentară!

Blue Sky este un tip de implant dentar realizat din titaniu, care are la bază tehnologia revoluționară și experiența germanilor de la Bredent. Având foarte bine structurată zona coronară (filetul) și prezentând o suprafață de tip Osseo Connect, implantul dentar BlueSKY permite integrarea acestuia în siguranță în osul nativ. De asemenea, este un tip de implant ce poate fi plasat atât la nivelul osului natural, cât și pe grefe osoase, în cazul în care pacientul necesită adiție de os. Datorită tehnologiei inovatoare care oferă stabilitate foarte bună implantului încă de la plasarea acestuia, condițiile de menținere a integrității și înălțimii osului după intervenție sunt foarte ridicate.

 

Beneficii:

  • Stabilitate ridicată a implantului încă de la plasarea acestuia
  • Structura filetului oferă precondiții optime de stabilizare a înălțimii osului după implantare
  • Previne inflamarea țesuturilor moi din jurul implantului
  • Garanție 20 de ani*

Află informații suplimentare despre garanția implantului dentar și despre costurile implantului dentar Blue SKY. De asemenea, DENT ESTET pune la dispoziția tuturor pacienților soluții financiare personalizate nevoilor acestora.

*Garanția se aplică doar pe baza unui certificat de garanție, care va fi semnat în clinică, respectând anumite termene și condiții.

Solicită programare online!

 Pacient nou Pacient existent

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.