Implantul dentar Nobel Biocare
Implanturi dentare garantate pe viață!

Nobel Biocare una dintre cele mai bune soluții de implantologie dentară, folosită de peste 30 de ani de către milioane de oameni din toată lumea.
Nobel Biocare este un implant dentar care înglobează cea mai avansată tehnologie, motiv pentru care pacienții primesc GARANȚIE PE VIAȚĂ, aceasta fiind VALABILĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL. Află care sunt condițiile de garanție pentru implantul dentar Nobel Biocare.

 

Avantaje:

  • Integrare perfectă: este un substitut medical pentru rădăcină dentară extrasă și se integrează imediat în organism.
  • Intervenție chirurgicală minoră: inserarea este foarte rapidă, iar procedura este practic lipsită de durere.
  • Puteți mânca la scurt timp după intervenție – funcția de masticație a dinților se poate relua imediat.
  • Potrivire perfectă – punțile sau coroanele dentare au o funcționalitate și estetică identică cu cea a dinților naturali.
  • Estetic 100% – dinții ceramici Nobel Biocare oferă un aspect estetic natural!
  • Aspect tânăr și dinți sănătoși salvați – când pierdeți un dinte, osul se retrage și puteți arăta mai în vârstă.

Cu Nobel Biocare vă redăm aspectul estetic al feței și salvăm dinții sănătoși care în cazul metodelor tradiționale sunt afectați pentru crearea tratamentului clasic.

Dacă alegeți implanturile Nobel Biocare, primiți un card-client care va certifica faptul că, în cazul în care întâmpinați probleme cu implantul în altă țara decât cea în care a fost realizată intervenția inițială, beneficiați de retratament gratuit! Pentru a vizualiza condițiile de garanție, accesați următoarea pagină.

Pe lângă specializările riguroase la care participă medicii implantologi din clinicile DENT ESTET, aceștia au participat și la traininguri Nobel Biocare. Cursurile la care participă frecvent specialiștii noștri sunt menite să vă ofere siguranța că sunteți consiliat pe toată durata tratamentului pentru a obține cel mai bun rezultat: un zâmbet de invidiat!

Citește și despre Garanția Implantului dentar!

Solicită programare online!

 Pacient nou Pacient existent

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.