Implantul dentar Straumann Pure Ceramic

Straumann (Elveția) este una dintre companiile de top în implant dentar și în regenerarea țesuturilor, fiind recunoscută pentru procedurile de implant dentar realizate într-o singură etapă la nivel tisular.

Soluțiile de restaurare a zâmbetului oferite de către companie sunt customizate astfel încât să corespundă nevoilor estetice și funcționale ale fiecărui pacient.

Implantul dentar Straumann oferă o legatură puternică și precisă între bonturi și implanturi, ceea ce oferă implantului calitatea extraordinară a garanției pe viață.

 

Implanturile dentare Straumann au conturul exterior cilindric și prezintă o legătură extinsă cu osul. Acest design garantează o stabilitate de primă clasă a implantului dentar, o dată respectate toate indicatiile medicale.

 Implantul dentar Straumann Pure Ceramic

  • Mai mult decât un implant colorat ca un dinte. Aspect estetic natural
  • Mai mult decât tehnologie de ultimă generație. Zâmbet de lungă durată

ceramicimplants

Tratamentul cu implant dentar este mai mult decât o alegere, este un mod de viață, este o investiție importantă în zâmbetul și în standardele de calitate ale vieții tale. Tratamentul cu implant dentar nu înseamnă doar funcționalitate, înseamnă estetică, o sănătate orală mai bună și o stimă de sine crescută.

Atunci când vorbim despre dinți sănătoși, nu vorbim doar despre funcționalitate, ci despre estetica pe care o oferă aspectului general al feței. De altfel, statisticile realizate de către Academia Americană de Stomatologie Cosmetică arată faptul că peste 60% dintre pacienți aleg un tratament dentar pe considerente de estetică.

De aceea, Straumann oferă pacienților soluții de ultimă generație cu o estetică deosebită pentru reconstrucțiile dentare.

Natural. Estetic.Ceramică Pură.Garanție pe viață

Utilizând doar materiale naturale, de înaltă calitate, complet compatibile cu oeganismul, implantul dentar Straumann Pure Ceramics este alternativa extraordinară de a înlocui un dinte cu o estetică la fel de naturală de care te poți bucura toată viața. Pentru că inclusiv bontul este realizat din material similar dintelui natural, acest tip de implant dentară oferă pacientului confortul unei lucrări cu un grad înalt de estetică chiar și în cazul unei retracții gingivale.

Beneficiile implantului dentar Straumann Pure Ceramic:

  • Rezistență
  • Integrare osoasă imediată, perioadă de vindecare rapidă
  • Estetică deosebită
  • Garanție pe viață
  • Fără metale, testat mechanic înainte de inserare
  • Dovedit științific cu peste 35 de ani de cercetări în domeniu
  • Peste 14 milioane de implanturi dentare inserate la nivel global
  • Tratament predictibil

Alex-Georgescu-2-273-300x300-pe-negruAs. Univ. Dr. Alexandru Georgescu, medic dentist primar cu experiență de peste 18 ani în implantologie dentară, este mentor Straumann și realizează cu precizie intervenții de reconstrucție dentară de mică și mare complexitate, utilizând tehnologii de ultimă generație si asigurând confortul și siguranța pacientului cu ajutorul unei echipe de medici specialiști în anestezie.

Despre experiența profesională a dr. Alexandru Georgescu vă puteți informa din CV-ul său.

 

Odată ce implantul a fost realizat, țesuturile moi sunt lăsate în procesul de vindecare între 6 săptămâni și 10 luni.

Alege corect din prima tratamentul cu implant dentar potrivit pentru tine! Află care sunt nevoile tale printr-o examinare clinică detaliată, programează-te la o consultație!

 

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.