Întrebări frecvente despre implantul dentar

Întrebări frecvente despre implantul dentar
 1. Ce înseamnă un implant dentar?

Implantul dentar este singura metodă de înlocuire a dintelui care redă peste 95% din caracteristicile dintelui înlocuit! Dacă aveți probleme cu dantura sau suferiți de lipsa unuia sau mai multor dinți, trebuie să știți că implantul dentar este cea mai eficientă soluție pentru o dantură nouă, sănătoasă și estetică!

 

 1. Care este cea mai bună soluție în cazul în care îmi lipsesc 4 dinți consecutivi?
  Fast & Fixed este soluția ideală pentru pacienții care au nevoie de reconstrucții ale danturii. Acest sistem permite realizarea a cel puțin 4 implanturi dentare, a lucrării protetice fixe și a celorlalte proceduri conexe implantului dentar într-o singură zi.

 

 1. Care sunt beneficiile implantului dentar?

Implantul dentar devine imediat compatibil cu organismul dumneavoastră:

 • Este un substitut pentru rădăcină dintelui și se fixează imediat în structura osoasă
 • Redă toate funcțiile dintelui înlocuit
 • Este estetic și nu se diferențiază de ceilalți dinți
 • Puteți mânca imediat după tratament
 • Vă bucurați de o perioadă mare de garanție, în funcție de soluția de împlântare pe care v-o recomandă specialiștii DENT ESTET.

 

 1. Care e rata de succes pentru implanturile dentare?

În clinicile DENT ESTET, rata de succes este de 100% datorită experienței specialiștilor noștri, în special pentru pacienții care beneficiază de tratamentul nostru complet de la început!

 

 1. Cine poate să apeleze la implant dentar?

Orice persoană care suferă de probleme ale danturii, are dinți bolnavi sau lipsă, sau pur și simplu își dorește refacerea danturii din punct de vedere estetic. Implanturile pot fi singulare sau multiple, în funcție de soluția recomandată de specialiștii DENT ESTET

 

 1. Procedura de implantare este dureroasă?

Datorită tehnicilor inovatoare de sedare pe care le avem în cadrul DENT ESTET, procedura de implantare este complet nedureroasă.

 

 1. Cât timp durează tratamentul, trebuie să-mi iau concediu?

DENT ESTET are sisteme de tratament de ultimă generație, astfel că puteți avea parte de reconstrucția zâmbetului chiar și în doar 24 de ore! Fast & Fixed permite realizarea implantului dentar, a lucrării protetice fixe și a altor tratamente conexe implantului dentar într-o singură zi.
Mai mult, specialiștii noștri vă vor estima corect timpul necesar încă de la prima consultație!

 

 1. Cum voi arată după implantare și protezare?

DENT ESTET este o clinică certificată în estetică dentară! Zâmbetul dumneavoastră va fi cel mult-visat după procedura de implantare! Avem tehnologii moderne care ne permit să vă arătăm viitorul dumneavoastră zâmbet în format 3D!

 

 1. Sunt prea în vârstă pentru implanturi dentare?

Vârsta nu e un impediment pentru implantul dentar. Totuși, cel mai avizat să afirme acest lucru este specialistul în implantologie DENT ESTET. Trebuie să vi se facă un scurt istoric medical pentru a fi consiliat în detaliu despre tot ceea ce urmează să întâmpinați pe parcursul tratamentelor. Programează acum o vizită!

 

 1. Ce șanse sunt ca implantul să fie respins de organism?

DENT ESTET respectă toate normele de igiena și profilaxie, așadar nu întâmpinăm eșecuri în urma tratamentelor. Totuși, în cazuri extrem de rare, când pacientul nu respectă igiena dentară de bază recomandată și nu respectă planul de minimum 2 vizite pe an la stomatolog, organismul poate să respingă implantul.

 

 1. Vor apărea dureri după realizarea implantului dentar?

După realizarea implantării nu veți întâmpina dureri. Veți putea relua activitățile zilnice fără niciun fel de problemă și fără să existe disconfort la mâncat, vorbit etc.

 

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.