STOMATOLOGIE DIGITALĂ INTEGRATĂ

DENT ESTET a introdus pentru prima dată conceptul de stomatologie integral digitală, devenind astfel prima clinică complet digitalizată din România.

Stomatologia digitală oferă o precizie de neegalat și crește cu până la 100% rata de succes a tratamentului.

 

Beneficiile tehnologiilor digitale în stomatologie:

  • diagnostic corect, imediat
  • tratamente ghidate digital – rată de eșec minimă și chiar 0, indiferent de complexitatea tratamentului (intervenții de reconstrucții dentare complete cu implant dentra, adiție de os, sinus lifting)
  • durată scurtă de tratament
  • acțiune locală chiar și în cazul afecțiunilor parodontale (menținerea integrității țesuturilor moi sănătoase înconjurătoare)
  • rezultate estetice deosebite
  • simulari ale rezultatului final al tratamentului de la prima vizită în cabinet
  • vindecare rapidă a zonelor unde s-a intervenit chirurgical
  • managementul durerii prin tehnologii care utilizeqază instrumente ce controlează și izolează durerea la nivel local
  • lucrări protetice (coroane dentare, fațete dentare) cu un înalt grad estetic, funcțional și rezistență în timp
  • crește confortul pacientului chiar și în preluarea amprentei dentare

Tehnologii digitale de elită disponibile în clinicile DENT ESTET:

Digital Smile Design

dentestet_fab_11ambergarden-300x300Digital Smile Design (DSD) este cel mai nou instrument cu ajutorul căruia putem participa, pas cu pas, la crearea zâmbetului dorit împreună cu medicul specialist în estetică dentară. DSD este un procedeu computerizat ce simulează rezultatul final al tratamentului, permițând astfel vizualizarea procedurilor ce urmează a fi efectuate chiar înainte de prima ședință de tratament. Cu alte cuvinte, vom ști de la începutul tratamentului cum va arăta zâmbetul nostru.

LASERUL STOMATOLOGIC WATERLASE

2013_biolase_waterlase_iplus_dental_laser_for_dentist-300x300WaterLase combină apa, aerul și energia laser pentru a tratata afecțiunile dentare simple sau complexe. Astfel, reușește să înlocuiască freza, turbina și bisturiul, iar pe durata intervenției, WaterLase pulverizează permanent apă pentru a menține dintele hidratat, acest lucru împiedicând o temperatură crescută la nivelul dintelui și vă oferă un tratament fără durere.

Scanner intra oral digital 3Shape Trios Real Color

2-600x600Scannerul intraoral digital este fără îndoială cea mai nouă tehnologie din cabinetul medicului dentist. Principala calitate a acestei tehnologii o reprezintă fără îndoială faptul că fiind un proces asistat digital, reduce eroarea manuală și crește calitatea lucrării finale.

Cu ajutorul scannerului 3D intraoral reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergătoare unui tratament, precum amprentele dentare. Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate în computer iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă. Scannerul intraoral transmite în mod automat nuanța de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta.

În plus, acest tip de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al simulării3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur și elimină eroarea umană aproape complet. Culorile naturale ale țesuturilor, dinților, alte lucrări dentare realizate și tipul de material folosit ne oferă încă o dată posibilitatea de a valida un diagnostic și de a ghida tratamentul în directia corectă pentru pacient: dinți naturali cu estetică deosebită, rezistenți și complet funcționali.

Oral cancer screening

x-300x300Oral cancer screening este primul test din România prin care se poate depista cancerul oral în faze incipiente, în doar câteva minute și fără nici un fel de durere. Depistarea timpurie a cancerului oral crește rata de supraviețuire la aproximativ 80%, de aceea este mai important să prevenim decât să tratăm. În acest moment, Oral Cancer Screening este cea mai sigură metodă de testare pentru cancerul oral disponibilă în țara noastră.

Tomografie computerizată CBCT

pmx3d_mid_half-600x600Tomograful computerizat 3D CBCT de la Planmeca ProMax® 3D reprezintă cea mai înaltă tehnologie digitală ce oferă acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale prin imagistica 3D, fotografii 3D, panoramare in 2D si cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv.

Diagnostic pluridisciplinar detaliat în 3D

Planmeca ProMax 3D poate satisface complexitatea unui diagnostic în mai multe specialități ale stomatologiei actuale: implantologie, ortodonție, endodonție, parodontologie, chirurgie maxilo-facială, analiză TMJ.

Centrifuga Endoret PRGF

prgf2-300x300Centrifuga dentară este un aparat care utilizează forța centrifugă prin care se separă plasma cu proteine din sângele pacientului, în aproximativ 8 -10 minute, urmând ca aceasta să fie folosită ulterior în vindecarea zonelor pe care s-a intervenit chirurgical.

Pentru a obține plasma ce conține proteinele care grăbesc procesul de regenerare a țesutului afectat, stomatologul recoltează pacientului o cantitate mică de sânge. Acesta este introdus în centrifuga care separă plasma din sânge ce va fi aplicată ulterior pe zona în care se intervine chirurgical.

De asemenea, prin centrifugare se poate obține și membrană naturală, care înlocuiește membrana artificială utilizată în cazul unor proceduri stomatologice complexe precum sinus lift. Astfel, timpul de integrare a acesteia este imediat, rata de succes a intervenției crește la 100% și timpul de vindecare scade considerabil.

Ortodonția linguală

shutterstock_302869034-300x300Inovațiile tehnologice în domeniul medicinei dentare au făcut posibilă elaborarea aparatelor dentare linguale WIN și INCOGNITO. Realizate prin tehnologia CAD-CAM cu o precizie crescută, aparatele dentare linguale sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărui pacient și oferă o precizie de 100%, asigurând obținerea celor mai bune rezultate într-un timp mai scurt.

Denumită în articolele de specialitate ,,viitorul stomatologiei moderne’’, Digital Dentistry face ca tratamentele dentare să fie mult atractive pentru pacienți pentru că elimină disconfortul.

Descoperă toate tehnologiile digitale disponibile în clinicile DENT ESTET aici.

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.