Tehnologia 3D SimPlant

Una dintre soluţiile de tratament avansate introduse pentru prima dată în România de către DENT ESTET este implantul High Tech, realizat cu ajutorul tehnicii de chirurgie dentară digitală 3D computerizată.

Această tehnologie permite combinarea metodelor inovatoare de reconstrucţie maxilo-facială computerizată pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de un maxim de confort şi de rezultate estetice remarcabile.

 

Implantarea High Tech, folosind metoda de proiecţie 3DDX Connect, este cel mai sigur mod de plasare în poziţia ideală a implantului şi permite:

  1. Prelucrarea datelor obţinute în urma unei tomografii, rezultatul fiind o proiecţie 3D a mandibulei pacientului, care poate arăta probleme sau detalii, altfel foarte greu de văzut
  2. Diagnosticarea completă, reducând timpul alocat tratamentului şi eliminând riscul apariţiei complicaţiilor
  3. Integrarea perfectă a implantului dentar în structura maxilo-facială a pacientului

Pentru a ne asigura că reuşita implantării este de 100%, pe tot parcursul tratamentului colaborăm cu specialiştii clinicii partenere din Belgia, care evaluează simultan cu noi cazul pacientului.

“Reabilitarea orală complexă cu ajutorul unui număr mare de implanturi dentare inserate într-o singură şedinţă necesită o planificare riguroasă. Şablonul chirurgical este un ajutor infailibil în cursul unei asemenea proceduri. Cu ajutorul lui, implantul se plasează în poziţia ideală, oferindu-i pacientului un plus de confort şi rezultate estetice uimitoare. Stresul operator este minim, iar timpul intervenţiei chirurgicale este mai scurt.” - Dr. Alexandru Georgescu, specialist implantologie dentară.

implant-dentar-hi-tech1

 

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.