Tomografie computerizată CBCT

Tomograful computerizat 3D de la Planmeca ProMax® 3D cu fascicul conic reprezintă cea mai înaltă tehnologie digitală ce oferă acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale, oferind posibilitatea de cartografiere digitală de la suprafețe milimetrice până la întreaga suprafață intracraniană.

Cu spectru complet de vizualizare (FOV) de Ø23 x 26 cm, acest dispozitiv oferă posibilități cu totul noi de diagnosticare medicilor stomatologi

 

Diagnostic pluridisciplinar detaliat în 3D

Planmeca ProMax 3D poate satisface complexitatea unui diagnostic în mai multe specialități ale stomatologiei actuale, de la implantologie până la ortodonție, endodonție, parodontologie, chirurgie maxilo-facială, analiză TMJ.

 

Concept digital all-in-one

Planmeca ProMax® 3D (Cone Beam Computed Tomography) include imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare in 2D si cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv. Această combinație 3D creează un pacient virtual în 3D, oferind un grad maxim de precizie în diagnosticare.

 

9 avantaje ale tomografiei computerizate 3D:

  • Ajută medicul să obțină o imagine în spațiu a zonei afectate – diagnosticare imediată
  • Reduce la minimum riscul de eșec al unei intervenții stomatologice
  • Grad ridicat de acuratețe
  • Expunere minimă la radiații – pot fi efectuate și în studiile post operatorii și în follow-up-ul pacienților ce au realizat o intervenție maxilo-facială
  • Imagini tridimensionale complete
  • Diagnostic multidisciplinar: implantologie, endodonție, ortodonție, chirurgie maxilo-facială, parodontologie
  • Ortodonție – localizarea precisă a dinților care încă nu au erupt, detectarea asimetriilor faciale, definirea punctelor cefalometrice pentru măsurătorile liniare şi angulare
  • Implant dentar – ajută la planificarea optimă a etapelor tratamentului cu implant dentar
  • Experiență confortabilă pentru pacient, ceea ce oferă o creștere a calității imaginilor 3D obținute

CT COLAJ

Pentru a realiza o programare în clinica DENT ESTET Aviatorilor 15 pentru o tomografie computerizată 3D vă invităm să vă programați la 0744 60 20 20.

Detaliu 3 D Tomograf CBCT

ct2

Perspectiva 3 D

ct1

Consultă lista de prețuri

Cum doriţi sa fiţi contactat?

Tratamentul dentar solicitat:

Oraș*

*Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.