Caz clinic – Smile makeover în 3 pași cu tratamente de estetică dentară

Asemenea lor, și pacienta noastră, Carmen, în vârstă de 47 de ani, și-a dorit o transformare a zâmbetului deoarece era nemulțumită de estetica acestuia și de aspectul fizic îmbătrânit și tern pe care îl avea.

 

Etapele transformării uni zâmbet inestetic

Primul pas în tratarea unei afecțiuni sau în corectarea unei imperfecțiuni dentare îl reprezintă vizita la cabinetul medicului specialist în estetică dentară.

După realizarea consultației si a investigațiilor de specialitate, pacienta Carmen împreună cu medicul coordonator au ales o transformare completă a esteticii zâmbetului prin tratament cu fațete dentare și coroane dentare parțiale E-max pe 28 de dinți. Decizia unui astfel de demers a fost facilitată și prin faptul că medicul a realizat de la prima vizită o simulare cu ajutorul tehnologiei anticipative Digital Smile Design prin intermediul căreia pacienta noastră a vizualizat rezultatul final al tratamentului înainte de a-l începe …. și acest lucru i-a dat încrederea că totul va ieși așa cum își dorea!

Lucrările estetice E-max sunt mult mai rezistente și arată ca textură și culoare asemănător dintelui natural, astfel încât armonizează perfect aspectul general al feței. De aceea, fațetele dentare E-max au fost și prima alegere a lui Carmen.

Deoarece și-a menținut o igienă orală adecvată, pacienta noastră a avut nevoie doar de ședința periodică de profilaxie (detartraj, periaj profesional și air-flow), urmată de amprentare și cimentarea lucrării…Rezultatul final al tratamentului l-a obținut în doar câteva vizite în cabinetul stomatologic.

Dr. Cristian Dumitrescu, medic specialist în estetică dentară, a realizat tratamentul pacientei Carmen cu ajutorul microscopului stomatologic ZEISS, fapt care a permis acestuia să desăvârșească lucrarea și să asigure o estetică deosebită zâmbetului final.

image1 - Copy

 

Când poți alege un tratament cu fațete dentare:

Pacienții care optează pentru un tratament de restaurare a zâmbetului cu fațete dentare prezintă:
-Spații interdentare inestetice
-Înghesuiri dentare minore
-Colorații
-Forme și dimensiuni inestetice ale anumitor dinți
-Traumatisme dentare sau leziuni carioase
-Dinți cu textură neomogenă sau asimetrici (dinții scurți pot fi alungiți extrem de ușor)
Un extra beneficiu al fațetelor dentare este faptul că acestea pot corecta mai multe probleme estetice ale zâmbetului simultan, tratamentul având o durată mult mai scurtă și un grad de confort ridicat pentru pacient.

La DENT ESTET, echipa de medici specialiști în estetică dentară transformă zâmbete în fiecare zi…Descoperă și poveștile celorlalți pacienți care au și-au transformat zâmbetul și încrederea în sine!