Block text imagine

Viziunea noastr─â despre stomatologie este ├«ndreptat─â spre viitor ╚Öi suntem convin╚Öi c─â singurul mod ├«n care putem oferi tratamente dentare eficiente, minim-invazive ╚Öi biocompatibile, la un ├«nalt standard de performan╚Ť─â, este prin folosirea celor mai avansate tehnologii digitale.

Stomatologia laser schimb─â radical felul ├«n care concepem planul de tratament, oferind posibilitatea de a ac╚Ťiona ╚Ťintit asupra sursei afec╚Ťiunilor dentare, ├«n timp ce pacien╚Ťii se pot bucura de interven╚Ťii bl├ónde ╚Öi o recuperare mult mai rapid─â.

Cu o echip─â multidisciplinar─â de medici stomatologi, acoperim toate ariile medicinei dentare moderne, de la stomatologie laser, chirurgie ╚Öi implantologie, protetic─â dentar─â, ortodon╚Ťie, p├ón─â la parodontologie, endodon╚Ťie, stomatologie general─â ╚Öi imagistic─â dentar─â digital─â.

Clinica Brasov

Listare beneficii clinica

Clinica DENT ESTET KronDent ofer─â acces la:

Beneficii clinica
Imagine
Stomatologie laser
Descriere

Stomatologie laser ÔÇô o tehnologie versatil─â ╚Öi minim-invaziv─â de tratament, eficient─â chiar ╚Öi ├«n cele mai complexe cazuri

Imagine
Echipa medicala
Descriere

O echip─â medical─â stabil─â cu experien╚Ť─â de peste 14 ani ├«n toate ariile medicinei dentare

Imagine
Plan de tratament
Descriere

Abordare multidisciplinar─â a planului de tratament

Imagine
Diagnostic
Descriere

Siguran╚Ťa unui diagnostic corect ╚Öi complet

Imagine
Confort ridicat
Descriere

Confort ridicat prin tehnologiile minim-invazive ╚Öi orientarea c─âtre experien╚Ťa pacientului

Imagine
Protocoale clinice
Descriere

Protocoale clinice avansate pentru siguran╚Ťa ├«n clinic─â

Imagine
Tehnologii digitale
Descriere

Tehnologii digitale performante

Tratamente Cluj block

Tratamente

Primul pas ├«n c─âl─âtoria transformatoare spre z├ómbetul mult dorit ├«ncepe cu consulta╚Ťia de tip Prima Vizit─â care are ca scop stabilirea punctului de plecare a planului de tratament. ├Än urma consultului clinic, al investiga╚Ťiilor ╚Öi a fotografiilor digitale de diagnostic, vom decide medicul coordonator ╚Öi cea mai bun─â abordare prin care vei ob╚Ťine func╚Ťionalitatea ╚Öi estetica dentar─â necesare pentru o s─ân─âtate deplin─â.

La DENT ESTET KronDent oferim o gam─â complet─â de tratamente, care include servicii de preven╚Ťie ╚Öi profilaxie, precum vizita periodic─â, periajul profesional ╚Öi terapia cariei, precum ╚Öi planuri complexe de tratament ├«n implantologie ╚Öi chirurgie, parodontologie, protetic─â/estetic─â dentar─â ╚Öi ortodon╚Ťie. Pacien╚Ťii beneficiaz─â de tratamente care necesit─â un nivel ridicat de specializare ╚Öi preg─âtire ├«n stomatologia laser: chirurgie plastic─â parodontal─â, chirurgie laser, implantologie laser, parodontologie laser, tratamentul laser al durerii ├«n sfera oro-maxilo-facial─â.

Cu ajutorul tehnologiei digitale, asigur─âm un flux de lucru eficient, confortabil ╚Öi predictibil, astfel ├«nc├ót ve╚Ťi avea posibilitatea s─â previzualiza╚Ťi ╚Öi s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi fiecare etap─â de tratament ├«n avans.

Stomatologia laser este de asemenea solu╚Ťia pe care o oferim pentru tratamente minim-invazive, conservarea ╚Ťesuturilor s─ân─âtoase ╚Öi vindecare rapid─â ├«n urma interven╚Ťiilor. De asemenea, protocoalele de lucru pe care le respect─âm ├«n clinic─â asigur─â siguran╚Ťa actului medical.

Bloc albastru nou

Afla╚Ťi mai multe despre tratamentele noastre

Listare Tehnologii clinica

TEHNOLOGIE

Oferim acces la cele mai avansate tehnologii disponibile ├«n stomatologie la ora actual─â, de la imagistic─â ╚Öi radiologie digital─â, la tratamente de ultim─â genera╚Ťie cu ajutorul celor mai performante lasere dentare.

Medicii DENT ESTET KronDent sunt preg─âti╚Ťi s─â lucreze cu un flux de lucru digital ╚Öi sa ofere tratamente laser, pentru confortul ╚Öi siguran╚Ťa pacientului. ├Än plus, pacientul are ocazia s─â fie implicat activ ├«n fiecare demers, datorit─â faptului c─â imaginile digitale pot fi redate instantaneu pe ecranul laptopului, facilit├ónd dialogul ╚Öi ├«n╚Ťelegerea etapelor de tratament.

Digitalizarea are un rol important ├«n eficientizarea timpului petrecut ├«n clinic─â, pentru c─â informa╚Ťia se transmite mult mai rapid ├«ntre medic ╚Öi laboratorul de tehnic─â dentar─â integrat─â.

Printre tehnologiile disponibile în clinică se numără:

Echipa medici

MEDICI

Dr. Codru╚Ťa Ciurescu este fondatoarea clinicii KronDent (2009),  parte a grupului DENT ESTET din 2020, iar ├«n prezent este Managing Partner ╚Öi coordoneaz─â echipa medical─â. Pasionat promotor al stomatologiei laser, Codru╚Ťa este medic primar stomatologie general─â, medic specialist chirurgie alveolo-dentar─â, cu competen╚Ťe ├«n implantologie ╚Öi parodontologie.

Cu un Master in Science (2017) la Universitatea RWTH din Aachen, Germania ├«n stomatologia laser, este ├«n prezent trainer ├«n utilizarea laserelor, speaker interna╚Ťional ╚Öi membru al echipei de cercetare ╚Öi studii postuniversitare AALZ (World Academic Laser Training Center) al Universit─â╚Ťii Szigmund Freud din Vienna, Austria.

Echipa multidisciplinar─â de medici pe care ├«i coordoneaz─â sunt specializa╚Ťi ├«n diferite arii ale stomatologiei. Cultura de sharing ╚Öi mentorat pe care a creat-o ├«n clinic─â, genereaz─â un cadru ├«n care medicii tineri sunt ├«ncuraja╚Ťi s─â se dezvolte profesional, av├ónd acces la experien╚Ťa ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele pe care le ├«mp─ârt─â╚Öite cu generozitate.

Stomatologia este tot mai mult centrat─â pe experien╚Ťa pacientului ╚Öi numeroase studii arat─â c─â un aspect foarte important ├«n succesul tratamentului este rela╚Ťia de ├«ncredere, respect ╚Öi empatie care se dezvolt─â ├«ntre medic ╚Öi pacient. Acesta este motivul pentru care ascult─âm cu aten╚Ťie ╚Öi ne dorim ca fiecare caz pe care ├«l trat─âm s─â se bucure de toat─â diligen╚Ťa ╚Öi aten╚Ťia noastr─â.

DESCOPER─é ECHIPA DENT ESTET KronDent

before and after clinica

THE AMAZING SMILE COLLECTION

Nimic nu se compar─â cu acel moment c├ónd ├«╚Ťi recape╚Ťi z├ómbetul ╚Öi, odat─â cu el, ├«ncrederea de sine. Avem grij─â nu doar de s─ân─âtatea ta oral─â, ci ╚Öi de estetica z├ómbetului t─âu, pentru ca tu s─â te bucuri de un rezultat complet.

Lista link-uri albastre cu text

TARIFE ╚śI SOLU╚ÜII FINANCIARE

S─ân─âtatea oral─â este o poart─â c─âtre starea de bine a ├«ntregului organism. Tratamentul stomatologic este o investi╚Ťie important─â, care v─â poate reda ├«ncrederea ╚Öi s─ân─âtatea, astfel ├«nc├ót s─â v─â bucura╚Ťi din nou de via╚Ť─â.

Fiecare pacient este unic, iar planul financiar se realizeaz─â dup─â consulta╚Ťia ini╚Ťial─â de specialitate ╚Öi ia ├«n considerare toate aspectele importante pentru dumneavoastr─â.

Suntem bucuro╚Öi c─â pacien╚Ťii au ├«ncredere ├«n noi de peste 14 de ani ╚Öi te invit─âm s─â descoperi excelen╚Ťa ├«n clinica DENT ESTET┬á KronDent.

Harta Clinica

DENT ESTET - KronDent

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis