Despre noi

DENT ESTET înseamnă pasiunea pentru stomatologie, o echipă medicală multidisciplinară cu experiență, tehnologie avansată care desăvârșește actul medical și binele cel mai înalt al pacientului, pentru a crea o experiență unică și șansa unui nou început.

Universul inovator DENT ESTET a pornit de la înființarea primei clinici în 1999 de către Dr. Oana Taban și s-a dezvoltat în toți cei 24 de ani de existență, integrând un model vizionar de stomatologie în România: prin investiții în digitalizare, în stabilitatea echipei medicale, în dezvoltarea profesională continuă a medicilor și prin abordarea integrată a planului de tratament.

 

În prezent, am ajuns la 18 clinici stomatologice (12 pentru adulți, 4 dedicate exclusiv pentru copiilor și două dedicate exclusiv adolescenților), în 9 orașe importante din țară - București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova, Arad.

Sănătatea dentară a pacienților este prioritatea noastră și considerăm că succesul tratamentului este crearea unei relații de încredere între medic și pacient. Fiecare tratament este personalizat și abordat multidisciplinar, pentru că fiecare pacient este unic.

 

Medici cu un nivel ridicat de experiență

Multidisciplinaritatea înseamnă că planul de tratament al fiecărui pacient este coordonat de un medic de caz care supraveghează o echipă de medici specializați în toate ramurile stomatologiei: implantologie, chirurgie, estetică/protetică dentară, ortodonție, parodontologie, endodonție și stomatologie laser.

Suntem o comunitate de 577 de membri implicați, dintre care 185 de medici stomatologi cu certificări în toate ramurile medicinei dentare. Împreună, reușim să oferim o experiență integrată prin cele:

 • 110 unit-uri echipate la standarde hi-tech, care includ 9 săli de chirurgie complet utilate pentru intervenții realizate sub supraveghere medic specialist ATI
 • 7 divizii de excelență unice în România (DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Laser Periodontics Team și DE Endodontics Team, DE Prophylaxis & Prevention Team)
 • 1 laborator de tehnică dentară digitală – Aspen
 • 10 centre de imagistică și radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizată (CBCT)
 • 10 studiouri foto digitale - Future Smile Studio
 • 7 cabinete de psihologie pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de suport emoțional atunci când au grijă de sănătatea lor dentară
 • 1 program educațional de management medical – ADOM.

 

Prin conceptul All-in-one Clinic fiecare etapă a tratamentului, de la imagistică și radiologie, la rezultatul final, sunt realizate într-o singură clinică, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de soluții corecte și eficiente.

 

Parteneriatul cu Prof. Dr. Paulo Maló

Din 2020, serviciile noastre de excelență și infrastructura creată în cadrul clinicilor DENT ESTET au fost recunoscute de renumitul Prof. Dr. Paulo Maló, inventatorul conceptului All-on-4.

Prin parteneriatul cu Prof. Dr. Maló, medicii DENT ESTET Implant Division beneficiază de mentorat cu privire la cazurile complexe de restaurare orală totală și oferă soluții avansate, în cel mai scurt timp, pacienților cu edentații sau lipsă de os.

 

Stomatologie digitală

 

În ultimii ani, ne-am concentrat atenția pe digitalizarea experienței pacientului și am investit în cele mai noi tehnologii de diagnosticare, tratament și tehnică dentară pentru a crește acuratețea și eficiența tratamentelor. Credem că atunci când tehnologiile sunt valorificate de dentiști cu experiență și dornici de perfecționare continuă, experiența pacientului este mult îmbunătățită.

Suntem promotorii beneficiilor stomatologiei digitale pentru a transforma modul în care este percepută vizita la medicul dentist. Crearea unei relații apropriate între medic și pacient se bazează pe încredere și respect. De aceea, ne dorim ca fiecare pacient să se simtă ascultat și implicat activ în luarea deciziilor, iar tehnologiile digitale ne ajută în acest sens. Transparența comunicării și predictibilitatea rezultatelor sunt esențiale pentru ca la finalul tratamentului, pacientul să se bucure de sănătate dentară și un zâmbet armonios care să-l pună în valoare.

 

Împreună Facem România bine

În 2017, valorile noastre au fost recunoscute de MedLife, cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România și împreună am construit un parteneriat puternic care contribuie la dezvoltarea grupului de clinici DENT ESTET la nivel național.

Ne-am unit forțele pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc privat. Conform statisticilor UE, în România activează în prezent aproximativ 17.000 de cadre medicale stomatologice, având o proporție de 0.84 dentiști la fiecare 1.000 de locuitori. Cu toate acestea, țara noastră este pe ultimele locuri din Europa în ceea ce privește bugetul alocat sănătăţii orale. Explicația poate fi în faptul că prevenția continuă să fie o provocare, românii alegând în continuare să meargă la dentist pentru a trata, nu pentru a preveni.

 

Potrivit unui studiu realizat în 2022, peste 70% dintre români suferă de afecțiuni stomatologice netratate, deși majoritatea acestora pot fi prevenite într-un stadiu incipient, printr-o igienă orală corespunzătoare și vizite periodice la medicul stomatolog. Totodată, deși un procent de 88% dintre respondenții studiului se declară preocupați de sănătatea lor dentară, doar 55% consideră că nivelul acesteia este optim.

„În același timp, știm că pacienții își doresc tratamente fără durere, un nivel ridicat de confort în cabinetul stomatologic, empatie și profesionalism din partea echipei medicale, care să ofere rezultate pe termen lung. De aceea, alături de MedLife, continuăm să investim în dezvoltarea echipei medicale și dotarea clinicilor cu cele mai noi echipamente, dar și materiale performante pentru a putea oferi pacienților calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor. ” – Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

Dr. Oana Taban

 

 • 1999

  Prima clinică dentară DENT ESTET, transformată în 2007 în clinica Green Dental. Aceasta devine prima clinică dentară eco-friendly din România.

  1999
 • 2003

  Se deschide a doua clinică DENT ESTET, într-o clădire impunătoare, ușor de recunoscut datorită florilor de la balcon.

  2003
 • 2007

  Se inaugurează sediul DENT ESTET din Șoseaua Nordului.

  2007
 • 2008

  Înființarea celei mai mari divizii de ortodonți din România: Advanced Orthodontic Division.

  2008
 • 2008

  Anul în care am transformat grija unei mame în prima clinică dentară din Europa de Est dedicată exclusiv copiilor, prin inaugurarea DENT ESTET 4 KIDS.

  2008
 • 2010

  Lansarea programului educațional “În vizită la Zâna Măseluță” în clinicile DENT ESTET 4 KIDS, prin care copiii din grădinițe și școli beneficiază de workshop gratuit de educație dentară.

  2010
 • 2011

  S-a lansat First Step to Excellence in Dentistry, primul program de Internship din România dedicat studenţilor la medicină dentară.

  2011
 • 2012

  Stomatologia din România a cunoscut o nouă premieră: DENT ESTET 4 TEENS, prima clinică dentară din Europa dedicată exclusiv adolescenților.

  2012
 • 2012

  Înființarea Implant și Esthetic Division, cele mai mari divizii de medici implantologi, respectiv specialiști în estetică dentară din țară.

  2012
 • 2013

  Extinderea în țară a conceptului de stomatologie exclusiv pentru copii, cu prima clinică deschisă în Timișoara.

  2013
 • 2014

  Datorită succesului înregistrat în rândul celor mai tineri pacienți, 2014 a coincis cu deschiderea celei de-a doua clinici DENT ESTET 4 KIDS din București.

  2014
 • 2016

  An de referință în istoria DENT ESTET, datorită inaugurării laboratorului dentar digital ASPEN.

  2016
 • 2017

  Anul în care se inaugurează clinica DENT ESTET Primăverii, cea mai mare clinică dentară digitalizată din țara noastră. Aceasta primește titulatura de centru Planmeca Digital Academy și unic Centru Straumann în România.

  2017
 • 2018

  Extinderea națională continuă prin lansarea celor mai noi clinici DENT ESTET la Sibiu, una pentru copii și una pentru adulți.

  2018
 • 2020

  În decembrie 2020, KronDent devine partener al grupului DENT ESTET, lider de piață în domeniul serviciilor stomatologice în România.

  2020