What makes us special

THE FUTURE OF DENTISTRY. NOW

Credem în PERFORMANȚĂ. Credem în TEHNOLOGIA VIITORULUI. Credem în puterea unui ZÂMBET. Suntem o ECHIPĂ. Dedicată SĂNĂTĂȚII TALE.

DENT ESTET este mai mult decât o clinică dentară, este locul în care experiența unică a pacientului reprezintă scopul echipei zi de zi. Medicii noștri supraspecializați în toate ramurile stomatologiei fac echipă cu pacientul în fiecare etapă a tratamentului pentru a atinge perfecțiunea zâmbetului dorit.

Iar într-o eră în care timpul este cea mai importantă resursă, oferim pacienților, prin tehnologiile digitale și integrarea tuturor specializărilor sub același acoperiș, confort și eficientizarea timpului petrecut în cabinet. Pentru că, din momentul în care pășește în clinică, echipa noastră medicală îi este dedicată complet pacientului. 

Facem mai mult decât stomatologie, pentru că știm să ascultăm. Înțelegând dorințele și așteptările pacienților, putem să le oferim o experiență și un zâmbet nou la fel de special ca ei. Căci este extraordinar să ai totul personalizat nevoilor tale.

 

Grupul DENT ESTET este prezent în opt orașe mari din România, București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, cu un portofoliu de 10 clinici specializate în tratamente pentru adulți, 4 clinici dedicate exclusiv copiilor, 1 destinată adolescenților, dar și 8 centre integrate de radiologie digitală, primul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, 8 studiouri foto Future Smile Design, 5 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.

Am demonstrat că reușim, prin succesul tuturor clinicilor DENT ESTET, să asigurăm același nivel de excelență al serviciilor, indiferent de orașul în care suntem.

Tehnologii digitale revoluționare

Viziunea DENT ESTET a fost mereu de a investi continuu în tehnologie digitală high-end. Astfel, am pus la dispoziția specialiștilor noștri aparatură care asigură pacientului un diagnostic 100% corect, sigur și imediat, confort și siguranță, și ne-am centrat întreaga activitate spre proceduri riguroase de îmbunătățire a calității serviciilor oferite.

 

Precizie mare - Tehnologia laser permite medicului stomatolog să creeze o imagine a dintelui, pentru a-l realiza cu o precizie și viteză fără precedent

 

Viteză crescută - Fără a fi nevoie să așteptați zile întregi ca un tehnician extern să realizeze lucrarea dumneavoastră, artizanii noștri pot crea toate lucrările protetice în cateva ore

 

Calitate de excepție, estetică premium - Folosind materiale de calitate superioară, metal-free, precizie digitală și design natural, lucrarea dentară se va potrivi perfect, pentru a asigura un zâmbet natural

 

Confort ridicat - Amprentarea clasică a fost înlocuită de scanarea digitală, oferind astfel un proces confortabil și precis

 

Divizii specializate care lucrează interdisciplinar

În clinicile DENT ESTET, pacientul beneficiază de o echipă multidisciplinară, care adună toate specializările stomatologiei sub același acoperiș. Medicii noștri sunt certificați în Europa și SUA și astfel putem oferi local servicii la standarde internaționale.

Pacientul este preluat de către un medic coordonator, care colaborează cu colegii specialiști pentru a acoperi toate nevoile de tratament, acesta fiind tratat nu doar de un singur medic, ci de o întreagă echipă.

Cultura de sharing care ne definește se traduce printr-o echipă ce împărtășește constant din cunoștințele individuale dobândite în profesie, dar și prin participarea la multe cursuri internaționale. Astfel, fiecare pacient beneficiază de o comisie medicală în stabilirea diagnosticului și a planului de tratament personalizat.

 

Centrul digital CAD-CAM, locul unde redesenăm zâmbete

Venim în ajutorul pacienților cu o tehnică dentară modernă, în care tehnologia digitală CAD-CAM se îmbină cu precizia artizanilor în tehnică dentară, certificați în străinătate. Comunicarea constantă între medic, technician și pacient ne permite realizarea unor lucrări dentare premium, cu un înalt grad estetic.

 

O echipă dedicată confortului pacienților

Pentru că nu este nimic mai important decât satisfacția pacienților noștri, experiența la DENT ESTET nu ar fi completă fără echipa de Patient Care Coordinators (PCC). Aceasta este alcătuită din personal specializat în crearea unei experiențe cât mai plăcute și confortabile în clinicile noastre.

 

Rolul unui Patient Care Coordinator

  • La prima vizită, Patient Care Coordinator-ul  îi face cunoștință pacientului cu echipa medicală

  • Oferă pacientului planul detaliat al tratamentului de urmat

  • Explică suplimentar pacientului procedurile, tehnicile, costurile și modalitățile de plată

  • Asigură transparența fluxului de informații dintre pacient și echipa medicală multidisciplinară

  • Urmărește împreună cu pacientul fiecare etapă a tratamentului

  • Urmărește dezvoltarea unei relații bazată pe încredere și siguranță

 

Recunoaștere internațională

Punem mare preț pe instruirea permanentă a celor care conturează povestea DENT ESTET și îi sprijinim prin cursuri de specializare. Fiecare medic participă anual la cel puțin un curs internațional de referință pentru specialitatea sa. 

Astfel, am construit cea mai mare echipă de medici implantologi certificați internațional din România, numită DENT ESTET Implant Division și formată din 11 medici implantologi, cu peste 20 de ani de experiență (de grup și individuală).

 

Soluții pentru pacienții cu un grad crescut de anxietate

DENT ESTET este singura clinică din România în care există un Departament ATI complet echipat cu aparatură specifică secțiilor de chirurgie din spitale. Departamentul este dotat cu pulsoximetru, aparat EKG, monitor – pacientul este monitorizat în permanență, pe toată durata intervenției.

 

Diagnostic complet încă de la prima vizită

Folosind cea mai avansată aparatură de imagistică medicală și fotografii de diagnostic realizate în studioul foto digital Future Smile Studio, reușim să furnizăm imediat după prima vizită un diagnostic precis și complet.

Astfel, medicul coordonator, împreună cu echipa medicală dedicată, analizează în detaliu cazul și realizează un plan de tratament etapizat, astfel încât vizitele la clinică să fie cât mai eficiente.