Sistemul de implant dentar All-on-4®

Sistemul de implant dentar All-on-4® reprezință o soluție minim invazivă ce presupune restaurarea completă a arcadei superioare sau inferioare, pentru o satisfacție ridicată a pacientului.

În 1998, Dr. Paulo Malo, fondatorul rețelei de clinici dentare internaționale Malo Clinics, a tratat cu succes primul pacient folosind conceptul de tratament All-on-4®.

De atunci, sute de mii de pacienți au fost tratați cu acest concept folosind implanturi Nobel Biocare și un protocol strict de lucru.

 

Excelența a ales ExcelențaProf. Paulo Malo, DDS, PhD și echipa DENT ESTET aduc implantologia mondială mai aproape de pacienți.

Sistemul de implant dentar All-on-4®

”Tehnologia All-on-4® vine ca o soluție la o provocare importantă, aceea de a reabilita oral persoanele edentate și îndeosebi pe cele fără dinți și fără os. În acest caz, recomandarea clasică era purtarea protezei dentare pentru toată viața.
Astfel, după câțiva ani de cercetare cu o angulație specifică și într-o anumită poziție, putem crea o proteză fixă cu o rată de succes ridicată, în multe cazuri de 100%.

Succesul este imens numai imaginându-vă cum este să îi spui unui pacient căruia i s-a oferit ca alternativă pe viață proteza dentară că îi poți oferi dinți ficși în aproximativ o zi și că putem face asta fără adiție osoasă și cu o rată de reușită mult mai mare decât în cazul grefei osoase.

În plus, această tehnică nouă care nu necesită adiție de os are costuri reduse la jumătate față de o procedură standard (care include și adiție osoasă) și reprezintă un fel de miracol pentru pacienți.”

Prof. Paulo Malo DDS, PhD
Inventatorul sistemului All-on-4®

Ce este sistemul All-on-4®?

 

Conceptul de tratament All-on-4® este o soluție de tratament eficientă financiar și lipsită de grefe osoase care îi oferă pacientului o arcadă fixă completă chiar în ziua intervenției.

Avantajele sistemului de implant dentar All-on-4®

1
Implanturile și protezarea provizorie se realizează în doar o zi
2
Pacientul părăsește cabinetul cu dinți ficși
3
Poate fi reabilitată o întreagă arcadă dentară în 24 ore
4
Costurile sunt mai reduse comparativ cu alte tratamente cu implant dentar
5
Este eliminată nevoia intervențiilor corective (multiple adiții osoase)
6
Intervenție chirurgicală desfășurată în maximă siguranță și confort (sub anestezie)
7
Timpul de tratament scurt și numărul de vizite la cabinet redus
8
Garanție pe viață oferită de producător
9
Asigură stabilitate osoasă ridicată și conservă sănătatea țesuturilor moi
10
Are efect de întinerire a feței

3 din 10 români și-au pierdut toți dinții naturali

 

*conform studiului Eurobarometru

Tratamentul Sistemul de implant dentar tip All-on-4®

Soluția originală
i
Validat științific
i
Șansă nouă la o viață normală
i
Rată mare de succes
i
Soluția originală
i
Validat științific
i
Șansă nouă la o viață normală
i
Rată mare de succes
i
X

All-on-4® este soluția originală de încărcare imediată a implantului pentru reabilitarea întregii arcade dentare pe 4 implanturi.

X

Peste 25 de ani de cercetări științifice și studii clinice.

X

All-on-4® este soluția care schimbă în bine viața pacienților și le redă calitatea vieții din ziua intervenției.

X

99% rata de supraviețuire a sistemului după 3 ani și 98% după 7,5 ani de la intervenție.

Cine poate beneficia de tratamentul cu All-on-4®

1
Pacienții care suferă de atrofie osoasă severă
2
Pacienții cărora li s-a oferit ca alternativă pe viață purtarea protezei dentare
3
Pacienții care suferă de afecțiuni parodontale avansate
4
Pacienții care poartă proteză dentară detașabilă și își doresc o îmbunătățire
5
Pacienții în cazul cărora implantul dentar multipli nu reprezintă o soluție

Rezultatele incredibile ale tratamentului cu All-on-4®

 

Revoluționarul sistem All-on-4® este soluția ideală pentru pacienții cu atrofie osoasă severă, care și-au pierdut dinții de pe una sau ambele arcade dentare și cărora li s-a oferit ca alternativă purtarea unei proteze dentare mobilă pentru toată viața.

Proteza fixă este inserată prin doar 4 implanturi, oferă stabilitate ridicată în os, iar întregul proces poate fi realizat în doar O ZI.

Astfel, pentru că se folosesc puține implanturi, durata tratamentului este mult redusă. Iar datorită designului unic al sistemului de implant All-on-4®, pacienții pot beneficia de acest tratament fără adiție sau grefă osoasă.

Rezultatele incredibile ale tratamentului cu All-on-4®

Tot ce trebuie să știi despre tratamentul cu laser

DE Implant Division

Dr. Alexandru Georgescu

Medic Primar / Implantologie Dentară / Parodontologie / Doctor în Științe Medicale

Dr. Alexandru Georgescu
Dr. Cristian Csapo-Martinescu

Medic Stomatolog / Estetică Dentară / Implantologie Dentară / Certificat DIGITAL SMILE DESIGN® / Ambasador Straumann Pure Ceramic

Dr. Cristian Csapo-Martinescu
Dr. Ioana Stan

Medic Specialist / Chirurgie dento-alveolară / Estetică Dentară

Dr. Ioana Stan
Dr. Alice Gavrilescu

Medic Specialist / Chirurgie dento-alveolară / Estetică Dentară

Dr. Alice Gavrilescu
Dr. Vasile Brănici

Medic Specialist / Implantologie Dentară

Dr. Vasile Brănici

Tehnologii utilizare în tratamentul cu implant dentar All-on-4®

 

Scanerul intraoral digital Trios 3Shape® Real Color


Această nouă tehnologie facilitează realizare de imagini scanate cu dinții și gingiile pacienților. Culorile naturale facilitează distincția între diferitele tipuri de materiale restauratoare (metale, ceramica, compozit), identificarea zonelor cu sângerări, a tranzițiilor de culoare pe dinți și delimitarea mult mai ușoară și detaliată a liniilor marginale. Toate acestea se realizează ușor într-un timp foarte scurt și cu precizie maximă.


Softul de ghidare digitală 3Shape Implant Studio®


De la implanturi simple sau multiple la cazuri edentate complet, folosind 3Shape implant Studio medicii pot planifica orice tratament cu implant dentar și pot proiecta orice ghid chirurgical.


Anestezia digitală The Wand®


The Wand este cea mai performantă tehnologie în anesteziere dentară, prin care debitul de anestezie este controlat de computer. Efectul este mult mai rapid, eficient și nu afectează alte zone. Prin control digitalizat, anestezia a devenit sigură și lipsită de orice disconfort. Folosind tehnologia The Wand medicul are opțiune să amorțească doar un singur dinte, fără a afecta alte zone ale cavității bucale.
 

Ghid chirurgical digital


Un ghid chirurgical este creat prin luarea amprentei implantului chirugical dorit și a imaginii digitale 3D. Utilizarea chirurgiei ghidate a crescut rata de succes a implanturilor dentare până la 100%!
 

Dispozitiv Osstell Beacon®


Osstell Beacon este un dispozitiv folosit în implantologie 100% non-invaziv și obiectiv, ce indică în câteva secunde stabilitatea implantului și posibilitatea ca un implant să fie încărcat imediat post-inserare.
Este o metodă dovedită prin mai mult de 340 de articole publicate în jurnale științifice, oferind un protocol predictibil de chirurgie și restaurare protetică.Centrifuga Endoret PRGF®


Tehnica PRGF Endoret este utilizată în domeniul medical de peste 15 ani, iar DENT ESTET, centru de excelență BTI, acreditat de Institutul Biotehnologic, și Leading Implant Center, s-a numărat printre primele clinici stomatologice care au adus în premieră, în România, această tehnologie revoluționară, cu efecte benefice și dovedite asupra organismului.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.