Block text imagine

S─ân─âtatea oral─â este str├óns legat─â de s─ân─âtatea general─â, de starea de bine ╚Öi de calitatea vie╚Ťii. Cu un z├ómbet s─ân─âtos ╚Öi estetic po╚Ťi cuceri lumea, de aceea este esen╚Ťial s─â-i acorzi importan╚Ťa cuvenit─â. ├Än noua clinic─â DENT ESTET Arad, vei descoperi un univers creat special pentru tine ╚Öi pentru cerin╚Ťele tale de s─ân─âtate dentar─â.

La DENT ESTET Arad, te ascult─âm cu aten╚Ťie, ├«╚Ťi ├«n╚Ťelegem preocup─ârile ╚Öi e╚Öti sprijinit de o echip─â format─â din medici cu experien╚Ť─â ├«n toate ramurile stomatologiei. Actul medical este sus╚Ťinut de echipamente ╚Öi tehnologii de ultim─â or─â, pentru ca tu s─â te bucuri de tratamente eficiente ╚Öi cu rezultate de lung─â durat─â.

Clinica Arad

Listare beneficii clinica

DENT ESTET Arad este rezultatul parteneriatului puternic cu MedLife Genesys ╚Öi ofer─â 7 beneficii pacien╚Ťilor din zona de Vest a ╚Ť─ârii:

Beneficii clinica
Imagine
O echip─â medical─â cu experien╚Ť─â
Descriere

O echip─â medical─â cu experien╚Ť─â ├«n tehnologia digital─â ╚Öi stomatologia laser

Imagine
Abordare multidisciplinar─â a planului de tratament
Descriere

Abordare multidisciplinar─â a planului de tratament

Imagine
Siguran╚Ťa unui diagnostic corect ╚Öi complet
Descriere

Siguran╚Ťa unui diagnostic corect ╚Öi complet

Imagine
Solu╚Ťii inovatoare ╚Öi minim-invazive de tratament
Descriere

Solu╚Ťii inovatoare ╚Öi minim-invazive de tratament

Imagine
Protocoale clinice avansate pentru siguran╚Ťa ├«n clinic─â
Descriere

Protocoale clinice avansate pentru siguran╚Ťa ├«n clinic─â

Imagine
Tehnologii digitale performante
Descriere

Tehnologii digitale performante

Imagine
Stomatologie adaptată tuturor vârstelor
Descriere

Stomatologie adaptat─â tuturor v├órstelor (adul╚Ťi, copii, adolescen╚Ťi)

Tratamente Cluj block

Tratamente

Experien╚Ťa pacientului ├«n clinic─â ├«ncepe cu Prima Vizit─â, care cuprinde consulta╚Ťia de specialitate, investiga╚Ťii de radiologie ╚Öi imagistic─â, precum ╚Öi fotografii de diagnostic realizate ├«n studioul foto digital Future Smile Studio. Astfel, vei primi un diagnostic precis ╚Öi complet ├«nc─â de la ├«nceput.

Prima vizit─â presupune ╚Öi stabilirea unei rela╚Ťii de ├«ncredere cu un Patient Care Coordinator (PCC) care se va ocupa de parcursul t─âu ├«n clinic─â. Lu─âm ├«n considerare fiecare aspect legat de s─ân─âtatea ta oral─â ├«nc─â de la prima interac╚Ťiune ╚Öi ├«╚Ťi oferim un plan personalizat de tratament care va conduce la ob╚Ťinerea rezultatelor dorite.

Tratamentele sunt abordate multidisciplinar ╚Öi acoper─â toate ramurile stomatologiei: implantologie ╚Öi chirurgie, estetic─â dentar─â, ortodon╚Ťie, parodontologie, endodon╚Ťie la microscop ╚Öi terapia cariei dentare, stomatologie laser. Adres─âm de asemenea nevoile de s─ân─âtate dentar─â ale copiilor ╚Öi adolescen╚Ťilor, oferind tratamente ╚Öi servicii stomatologice adaptate fiec─ârei v├órste.

Fluxul de lucru este digitalizat și echipa medicală este la curent cu cele mai noi descoperiri în domeniu pentru ca rezultatul tratamentelor să fie întotdeauna un zâmbet natural, estetic și sănătos.

Tratamentele minim-invazive faciliteaz─â vindecarea rapid─â, astfel c─â num─ârul vizitelor la medicul stomatolog este redus. ├Än plus, am implementat protocoale stricte privind siguran╚Ťa ╚Öi confortul pacientului, care contribuie la des─âv├ór╚Öirea actului medical.

Descoper─â ├«ntreaga gam─â de tratamente stomatologice disponibile ├«n cadrul clinicilor DENT ESTET

html

Afla╚Ťi mai multe despre tratamentele noastre

Listare Tehnologii clinica

TEHNOLOGIE

De la tomografia computerizat─â CBCT, la Digital Smile Design ╚Öi scanere intraorale, folosim cele mai avansate tehnologii disponibile la ora actual─â, deoarece privim ├«n permanen╚Ť─â spre viitor pentru a ne asigura c─â pacien╚Ťii primesc cele mai potrivite solu╚Ťii de diagnostic ╚Öi tratament.

Echipa medical─â DENT ESTET Arad are competen╚Ť─â ├«n stomatologia laser ╚Öi stomatologia digital─â, care asigur─â rezultate de lung─â durat─â ╚Öi o bun─â s─ân─âtate oral─â, contribuind la starea de s─ân─âtate a ├«ntregului organism.

Digitalizarea contribuie la eficientizarea timpului petrecut în clinică printr-un flux de lucru integrat, de la diagnostic și tratament, până la lucrările protetice realizate în laboratorul de tehnică dentară ASPEN.

Printre tehnologiile ╚Öi echipamentele de investiga╚Ťie ╚Öi tratament disponibile ├«n clinica DENT ESTET Arad se num─âr─â:

Block text

Descoperă tehnologiile digitale disponibile în clinicile DENT ESTET

Echipa medici

MEDICI

Crearea unei rela╚Ťii apropriate ├«ntre medic ╚Öi pacient se bazeaz─â pe ├«ncredere ╚Öi respect, iar la DENT ESTET Arad suntem al─âturi de tine cu fiecare pas pe care ├«l facem ├«mpreun─â c─âtre z├ómbetul natural pe care ╚Ťi-l dore╚Öti. Echipa noastr─â va asculta care sunt nevoile ╚Öi dorin╚Ťele tale, iar tu vei fi implicat activ ├«n luarea tuturor deciziilor.

Credem c─â experien╚Ťa pacientului este mult ├«mbun─ât─â╚Ťit─â atunci c├ónd tehnologia ╚Öi echipamentele utilizate sunt valorificate de medici cu experien╚Ť─â, de aceea, investim permanent ├«n perfec╚Ťionarea continu─â a echipei medicale, care particip─â constant la cursuri ╚Öi certific─âri interna╚Ťionale.

Consider─âm c─â multidisciplinaritatea echipei este esen╚Ťial─â ├«n preg─âtirea planului de tratament, ├«n discutarea cazurilor, precum ╚Öi ├«n rezultatele ob╚Ťinute. Suntem o echip─â format─â din 10 medici de prestigiu, cu experien╚Ť─â ├«n stomatologie general─â, chirurgie maxilo-facial─â, parodontologie, endodon╚Ťie, ortodon╚Ťie, estetic─â dentar─â ╚Öi stomatologie laser.

Sub supravegherea unui medic coordonator, fiecare plan de tratament este conceput cu aten╚Ťie ╚Öi profesionalism de echipa medical─â, pentru a putea fi urmat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n vederea atingerii rezultatelor dorite.

Afl─â mai multe despre echipa de medici DENT ESTET Arad

before and after clinica

THE AMAZING SMILE COLLECTION

Nimic nu se compar─â cu acel moment c├ónd ├«╚Ťi recape╚Ťi z├ómbetul ╚Öi, odat─â cu el, ├«ncrederea de sine. Avem grij─â nu doar de s─ân─âtatea ta oral─â, ci ╚Öi de estetica z├ómbetului t─âu, pentru ca tu s─â te bucuri de un rezultat complet.

Link-uri albastre cu text

TARIFE ╚śI SOLU╚ÜII FINANCIARE

Investi╚Ťia ├«n s─ân─âtatea oral─â este un pas important ce merit─â f─âcut pentru s─ân─âtatea ├«ntregului organism. ╚śi pentru c─â ╚Ötim c─â fiecare pacient este unic, oferta noastr─â financiar─â se realizeaz─â dup─â consulta╚Ťia ini╚Ťial─â de specialitate ╚Öi ia ├«n calcul toate aspectele importante pentru tine.

La DENT ESTET Arad, vei g─âsi tarife, planuri de finan╚Ťare ╚Öi tipuri de abonamente care r─âspund tuturor a╚Ötept─ârilor. Suntem bucuro╚Öi c─â pacien╚Ťii au ├«ncredere ├«n noi de peste 24 de ani ╚Öi te invit─âm s─â descoperi excelen╚Ťa DENT ESTET ├«n clinica din Arad.

Harta Clinica

Contact

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis