Tratamente fără compromisuri realizate de o echipă medicală specializată în toate ramurile stomatologiei. Te asigurăm că de sănătatea ta dentară se preocupă medici cu pregătire și numeroase certificări internaționale, diagnosticieni cu o vastă expertiză în tratarea cu succes a cazurilor complexe.

Prevenție și soluții personalizate. Toții medicii din echipa noastră au o abordare preventivă în ceea de privește sănătatea zâmbetului, iar fiecare soluție și alternativă de tratament dentar oferită pacienților este personalizată, evaluată multidisciplinar și validată prin investigații clinice digitale. Scopul echipei DENT ESTET este de a-ți oferi soluții medicale adaptate nevoilor și dorințelor tale. 

O singură echipă dedicată sănătății tale. All-In-One clinic. Avantajul real al unei echipe medicale cu specialiști atent selectați este acela de a oferi pacienților tratamente integrate. Medicii noștri sunt experți cu peste 20 de ani de practică zilnică în ortodonție, implantologie, estetică și protetică dentară, parodontologie și terapia cariilor dentare.  

Calitatea de membri în asociații internaționale de profil ne ajută să ne menținem conectați la inovațiile din domeniu și să oferim pacienților tratamente moderne și cu succes dovedit.

ECHIPA DENT ESTET

Cele 15 clinici DENT ESTET din țară îți pun la dispoziție servicii stomatologice la standarde internaționale, oferite de către o echipă multidisciplinară, formată de peste 155 de medici specialiști în toate ramurile medicinei dentare și certificați în Europa și SUA.