Sănătatea dentară este o reflexie a sănătății întregului organism, iar zâmbetul nostru transmite emoția și determinarea cu care alegem să pășim, să trăim.

Pentru noi, pacientul este un partener în decizia medicală. Prin urmare, luăm în considerare fiecare aspect care contribuie la succesul tratamentului. Relația pe care o dezvoltăm în timp cu pacienții noștri are la bază empatia, profesionalismul și respectul reciproc, scopul final fiind atingerea dorințelor și așteptărilor acestora.

Una dintre filosofiile de bază de la care a început conceptul STOMESTET – DENT ESTET, încă din anul 2001, este multidisciplinaritatea. Astfel, în cadrul clinicii noastre, vei beneficia de expertiza unei echipe medicale complexe și complete, sudată și unită în principiile științifice și umane.

Medicii noștri, specializați în toate ramurile stomatologiei moderne sunt organizați pe departamente: implantologie, chirurgie, estetică și protetică dentară, ocluzologie, ortodonție, pedodonție, parodontologie, endodonție la microscop, terapia cariei dentare, profilaxie, imagistică digitală și stomatologie laser.

Clinica Cluj

La STOMESTET – DENT ESTET vei găsi un flux de lucru integrat și vei beneficia de:

Beneficii clinica
Imagine
Stomatologie digitala
Descriere

Stomatologie digitală, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii disponibile

Imagine
Confort ridicat
Descriere

Confort ridicat al pacientului, prin tehnologiile minim-invazive

Imagine
Plan de antrenament
Descriere

Plan de tratament personalizat, realizat de o echipă medicală cu experiență

Imagine
Protocoale
Descriere

Protocoale clinice de sterilizare avansate, dedicate siguranței pacientului

Imagine
Echipa
Descriere

Echipă medicală multidisciplinară, orientată spre dezvoltarea profesională continuă

Imagine
Laborator
Descriere

Laborator propriu de tehnică dentară, prin care asigurăm calitatea lucrărilor protetice

STOMESTET STUDY

În anul 2010, ca urmare a experienței acumulate în clinică, a fost lansată divizia STOMESTET STUDY, un centru educațional de medicină dentară care are ca principal obiectiv facilitarea accesului la cursuri în protetică dentară, ocluzie, parodontologie, estetică dentară, stomatologie digitală, implantologie, pentru medici din întreaga țară.

Activitatea centrului de excelență STOMESTET STUDY a pregătit până în prezent un număr de 400 de medici cu acces la cele mai recente produse și tehnologii.

Tratamente

Abordarea multidisciplinară este viziunea echipei medicale STOMESTET – DENT ESTET, pregătită să ofere servicii în toate ramurile stomatologiei. Fluxul de lucru digital eficientizează și simplifică comunicarea între specialități, în timp ce rezultatul tratamentelor este întotdeauna un zâmbet funcțional, estetic și sănătos.

Tratamentele minim-invazive facilitează vindecarea rapidă, astfel că numărul vizitelor la medicul stomatolog este redus. În plus, am implementat protocoale stricte privind siguranța și confortul pacientului, care contribuie la desăvârșirea actului medical.

Aflați mai multe despre tratamentele noastre

TEHNOLOGIE

Revoluția digitală transformă felul în care concepem tratamentul stomatologic, oferind soluții avansate, cu o precizie de excepție. Tehnologia de ultimă oră schimbă experiența pacientului în clinică prin investigații non-invazive, mai puțin timp petrecut în clinică și, cel mai important, posibilitatea de a previzualiza etapele tratamentului și rezultatele finale.

Sistemul digital Modjaw™ 4D
Tomografia computerizată CBCT
Scannerul intra-oral Trios 3Shape® Real Color
Laserul stomatologic Fotona LightWalker®
Lampa Oral Cancer Screening ORAL ID
Microscoape electronice Zeiss® și Zumax®
KaVo DIAGNOdent™ pen

MEDICI

Nucleul de la care a luat naștere STOMESTET – DENT ESTET este reprezentat de către Prof. Dr. Smaranda Buduru și Dr. Rareș Buduru, două persoane vizionare, care au dat dovadă de curaj și profesionalism. Împreună au creat un curent unic în ceea ce reprezintă astăzi stomatologia modernă clujeană și nu numai.

În plus, s-au remarcat prin înaltul standard medical impus și s-au implicat în formarea de noi generații sub principii ferme, de devotament față de pacient și actul medical.

DESCOPERĂ ECHIPA DENT ESTET Cluj-Napoca

THE AMAZING SMILE COLLECTION

Nimic nu se compară cu acel moment când îți recapeți zâmbetul și, odată cu el, încrederea de sine. Avem grijă nu doar de sănătatea ta orală, ci și de estetica zâmbetului tău, pentru ca tu să te bucuri de un rezultat complet.

TARIFE ȘI SOLUȚII FINANCIARE

Investiția în sănătatea orală este un pas important pentru atingerea stării de bine a întregului organism. Fiecare pacient este unic, astfel că oferta financiară se realizează după consultația de specialitate inițială și include toate aspectele importante pentru acesta.

Suntem bucuroși că pacienții au încredere în noi de peste 22 de ani și vă invităm să vă bucurați de serviciile stomatologice oferite în clinica STOMESTET – DENT ESTET.

Contact

Program

L-V: 8-20

S: 8-14

D: închis

*doar pentru programări și urgențe