Sănătatea dentară este o reflexie a sănătății întregului organism, iar zâmbetul nostru transmite emoția și determinarea cu care alegem să pășim, să trăim. 

Relația pe care o dezvoltăm în timp cu pacienții noștri are la bază empatia, profesionalismul și respectul reciproc, scopul final fiind atingerea dorințelor și așteptărilor acestora. Pentru noi, pacientul este un partener în decizia medicală. Astfel, în cadrul clinicii noastre, vei beneficia de expertiza unei echipe medicale complexe și complete, sudată și unită în principiile științifice și umane.

Clinica Cluj

La DENT ESTET - STOMESTET vei găsi un flux de lucru integrat și vei beneficia de:

Beneficii clinica
Imagine
Stomatologie digitala
Descriere

Stomatologie digitală, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii disponibile

Imagine
Confort ridicat
Descriere

Confort ridicat al pacientului, prin tehnologiile minim-invazive

Imagine
Plan de antrenament
Descriere

Plan de tratament personalizat, realizat de o echipă medicală cu experiență

Imagine
Protocoale
Descriere

Protocoale clinice de sterilizare avansate, dedicate siguranței pacientului

Imagine
Echipa
Descriere

Echipă medicală multidisciplinară, orientată spre dezvoltarea profesională continuă

Imagine
Laborator
Descriere

Laborator propriu de tehnică dentară, prin care asigurăm calitatea lucrărilor protetice

STOMESTET STUDY

În anul 2010, ca urmare a experienței acumulate în clinică, a fost lansată divizia STOMESTET STUDY, un centru educațional de medicină dentară care are ca principal obiectiv facilitarea accesului la cursuri în protetică dentară, ocluzie, parodontologie, estetică dentară, stomatologie digitală, implantologie, pentru medici din întreaga țară.

Activitatea centrului de excelență STOMESTET STUDY a pregătit până în prezent un număr de 400 de medici cu acces la cele mai recente produse și tehnologii.

Tratamente

Abordarea multidisciplinară este viziunea echipei medicale DENT ESTET – STOMESTET, pregătită să ofere servicii în toate ramurile stomatologiei. Fluxul de lucru digital eficientizează și simplifică comunicarea între specialități, în timp ce rezultatul tratamentelor este întotdeauna un zâmbet funcțional, estetic și sănătos.

Tratamentele minim-invazive facilitează vindecarea rapidă, astfel că numărul vizitelor la medicul stomatolog este redus. În plus, am implementat protocoale stricte privind siguranța și confortul pacientului, care contribuie la desăvârșirea actului medical.

Aflați mai multe despre tratamentele noastre

TEHNOLOGIE

Revoluția digitală transformă felul în care concepem tratamentul stomatologic, oferind soluții avansate, cu o precizie de excepție. Tehnologia de ultimă oră schimbă experiența pacientului în clinică prin investigații non-invazive, mai puțin timp petrecut în clinică și, cel mai important, posibilitatea de a previzualiza etapele tratamentului și rezultatele finale.

MEDICI

Nucleul de la care a luat naștere DENT ESTET - STOMESTET este reprezentat de către Prof. Dr. Smaranda Buduru și Dr. Rareș Buduru, două persoane vizionare, care au dat dovadă de curaj și profesionalism. Împreună au creat un curent unic în ceea ce reprezintă astăzi stomatologia modernă clujeană și nu numai.

Medicii noștri, specializați în toate ramurile stomatologiei moderne sunt organizați pe departamente: implantologie, chirurgie, estetică și protetică dentară, ocluzologie, ortodonție, pedodonție, parodontologie, endodonție la microscop, terapia cariei dentare, profilaxie, imagistică digitală și stomatologie laser.

DESCOPERĂ ECHIPA DENT ESTET Cluj-Napoca

THE AMAZING SMILE COLLECTION

TARIFE ȘI SOLUȚII FINANCIARE

Investiția în sănătatea orală este un pas important pentru atingerea stării de bine a întregului organism. Fiecare pacient este unic, astfel că oferta financiară se realizează după consultația de specialitate inițială și include toate aspectele importante pentru acesta.

Suntem bucuroși că pacienții au încredere în noi de peste 22 de ani și vă invităm să vă bucurați de serviciile stomatologice oferite în clinica DENT ESTET – STOMESTET.

Harta Clinica

Contact