Sibiu

Clinicile DENT ESTET și DENT ESTET 4 KIDS din Sibiu sunt primele clinici stomatologice, complet integrate, pentru adulți și copii din regiunea centrală a României.

Fiecare clinică dentară oferă pacienților tratamente stomatologice la nivelul clinicilor de elită din afara țării, sub coordonarea unei echipe performante de medici dentiști cu specializări în toate ramurile stomatologiei, atestată prin vasta expertiză și supra-specializări în toate ariile stomatologiei în SUA și Europa. 

Sibiu

Mai mult decât atât, la DENT ESTET Sibiu sprijinim nivelul înalt de educație și de pregătire atât al echipei medicale, cât și non-medicale, prin schimburi permanente de experiență și know-how între membrii din toate clinicile noastre.

Alege clinica
DENT ESTET Sibiu
  • DENT ESTET Sibiu
    DENT ESTET Sibiu

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis

La DENT ESTET 4 Kids Sibiu totul este personalizat și adaptat vârstei copiilor, de la decoruri, ambient și spațiu de joacă, până la materiale, aparatură, tehnici de tratament și echipa medicală și non-medicală. Echipa medicală din clinica stomatologica pentru copii din Sibiu tratează doar copii și deține certificări internaționale în pedodonție și în comunicarea cu copiii.

De asemenea, pentru a acomoda copilul cu medicul dentist într-un mod natural și netraumatizant, în clinicile dentare pentru copii există o echipă de psihologi specializați în terapia copiilor anxioși.

Sibiu kids
Alege clinica
DENT ESTET 4 KIDS Sibiu
  • DENT ESTET 4 KIDS Sibiu
    DENT ESTET 4 KIDS Sibiu

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.