Block text imagine

Suntem convinși de puterea extraordinară a zâmbetului de a inspira bucurie și încredere. Starea dumneavoastră de bine și sănătatea dentară sunt interconectate, de aceea este important să adresăm orice afecțiune dintr-o fază incipientă, printr-un program de prevenție și profilaxie complet.

Bineînțeles, suntem pregătiți să facem față oricărei provocări, printr-o abordare multidisciplinară a planului de tratament de către o echipă medicală cu pregătire în toate ramurile stomatologiei: implantologie și chirurgie, estetică dentară, ortodonție, parodontologie, endodonție, profilaxie, stomatologie pediatrică, stomatologie laser.

În 2018 am inaugurat clinicile DENT ESTET și DENT ESTET 4 KIDS Sibiu, care implementează conceptul All-in-One Clinic®, ceea ce înseamnă că puteți eficientiza timpul petrecut în clinică, deoarece toate investigațiile de radiologie și imagistică digitală, precum și lucrările de tehnică dentară sunt integrate în fluxul de lucru al clinicii.

Clinica Sibiu

Listare beneficii clinica

DENT ESTET Sibiu oferă următoarele beneficii:

Beneficii clinica
Imagine
Stomatologie digitala
Descriere

Stomatologie pentru toate categoriile de vârstă (adulți, copii, adolescenți)

Imagine
Echipa
Descriere

O echipă medicală cu experiență în tehnologia digitală și stomatologia laser

Imagine
Plan de antrenament
Descriere

Abordare multidisciplinară a planului de tratament

Imagine
Diagnostic
Descriere

Siguranța unui diagnostic corect și complet

Imagine
Confort ridicat
Descriere

Soluții inovatoare și minim-invazive de tratament

Imagine
Protocoale
Descriere

Protocoale clinice avansate pentru siguranța în clinică

Imagine
Laborator
Descriere

Tehnologii digitale performante

Tratamente Cluj block

Tratamente

Experiența pacientului în clinică începe cu Prima Vizită, care cuprinde consultația de specialitate, investigații de radiologie și imagistică, precum și fotografii de diagnostic realizate în studioul foto digital Future Smile Studio.

Prima vizită presupune și stabilirea unei relații de încredere cu un Patient Care Coordinator (PCC) care se va ocupa de parcursul dumneavoastră în clinică. Luăm în considerare fiecare aspect legat de sănătatea orală și fiecare pacient beneficiază de un plan personalizat de tratament care va conduce la obținerea rezultatelor dorite.

Tratamentele sunt abordate multidisciplinar și acoperă toate ramurile stomatologiei: implantologie și chirurgie, estetică dentară, ortodonție, parodontologie, endodonție la microscop și terapia cariei dentare, stomatologie laser. Adresăm de asemenea nevoile de sănătate dentară ale copiilor și adolescenților, oferind tratamente și servicii stomatologice adaptate fiecărei vârste.

Fluxul de lucru este digitalizat și echipa medicală este la curent cu cele mai noi descoperiri în domeniu pentru ca rezultatul tratamentelor să fie întotdeauna un zâmbet natural, estetic și sănătos. 

Tratamentele minim-invazive facilitează vindecarea rapidă, astfel că numărul vizitelor la medicul stomatolog este redus. În plus, am implementat protocoale stricte privind siguranța și confortul pacientului, care contribuie la desăvârșirea actului medical.

html

Aflați mai multe despre tratamentele noastre

Listare Tehnologii clinica

TEHNOLOGIE

Privim în permanență spre viitor pentru a ne asigura că pacienții primesc cele mai potrivite soluții de diagnostic și tratament. De la tehnologia Modjaw 4D și tomografia computerizată CBCT, până la laserele BIOLASE și scannerele intraorale, folosim cele mai avansate tehnologii disponibile la ora actuală în stomatologie.

Echipa medicală DENT ESTET Sibiu are expertiză în stomatologia laser și stomatologia digitală, care transformă experiența tratamentelor dentare prin confort, rapiditate și transparența comunicării. În acest mod, avem posibilitatea de a implica pacientul în decizia medicală.

Digitalizarea contribuie la eficientizarea timpului petrecut în clinică printr-un flux de lucru integrat, de la diagnostic și tratament, până la lucrările protetice realizate în laboratorul de tehnică dentară ASPEN.

Printre tehnologiile și echipamentele disponibile în clinica DENT ESTET Sibiu se numără:

Echipa medici

MEDICI

Dorința de a oferi pacienților o experiență plăcută în clinică și viziunea noastră asupra felului în care putem realiza stomatologia înseamnă că suntem alături de dumneavoastră de la prima vizită, până la finalizarea planului de tratament.

Încă de la deschiderea clinicii, am format o echipă tânără de medici pasionați și motivați să se dezvolte profesional, care oferă tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde. Perfecționarea echipei medicale și experiența în fluxurile de lucru digitale este asigurată prin politica de sharing și mentorat în clinicile DENT ESTET, precum și prin participarea constantă la cursuri și certificări internaționale.

De asemenea, oferim toată susținerea pacienților anxioși, atât adulți, cât și copii, prin ședințe de consiliere și hipnoză clinică, astfel încât să vă bucurați de tratamentele dentare realizate în confort deplin. În acest mod, putem contribui la  îmbunătățirea considerabilă a experienței la medicul stomatolog.

Multidisciplinaritatea echipei și realizarea planurilor de tratament sub supravegherea unui medic coordonator înseamnă că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată, pentru a putea obține rezultatele dorite.

DESCOPERĂ ECHIPA DENT ESTET Sibiu

before and after clinica

THE AMAZING SMILE COLLECTION

Nimic nu se compară cu acel moment când îți recapeți zâmbetul și, odată cu el, încrederea de sine. Avem grijă nu doar de sănătatea ta orală, ci și de estetica zâmbetului tău, pentru ca tu să te bucuri de un rezultat complet.

Link-uri albastre cu text

TARIFE ȘI SOLUȚII FINANCIARE

Investiția în sănătatea orală este un pas important cu efecte benefice asupra sănătății  întregului organism. Fiecare pacient este unic, de aceea, oferta noastră financiară se realizează după consultația de specialitate.

La DENT ESTET Sibiu venim în întâmpinarea cerințelor de sănătate ale întregii familii printr-o gamă de abonamente individuale și corporate care asigură un plan integrat de prevenție și tratamente în funcție de necesitățile estetice și de sănătate ale fiecărui pacient.

Suntem bucuroși să fim alături de dumneavoastră de peste 24 de ani și vă invităm să descoperiți excelența DENT ESTET  în clinica din Sibiu.

Harta Clinica

Contact

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: închis